2.5.14

"Tρίποντες" διακοπές με Παπαλουκά και Petway στην Costa Navarino

Ημέρες μπάσκετ και φέτος στο The Westin Resort Costa Navarino!

Το εξαιρετικά επιτυχημένο Basketball Camp έρχεται, για δεύτερη συνεχή χρονιά, να προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους φίλους του μπάσκετ, τον μοναδικό συνδυασμό υψηλού επιπέδου διακοπών και προπονητικού camp μπάσκετ με κορυφαίους σταρ του αθλήματος.
Το 2ο Basketball Camp, που θα πραγματοποιηθεί από τις 2 έως τις 6 Ιουλίου, με την ονομασία «Papaloukas & Friends featuring Petway», θα δώσει την ευκαιρία σε ταλέντα του μπάσκετ και παιδιά που αγαπούν το άθλημα να προπονηθούν υπό τις καλύτερες συνθήκες και με τους πλέον κατάλληλους ανθρώπους, ώστε να βελτιώσουν την τεχνική τους, να μάθουν τρόπους ατομικής προπόνησης κι εξέλιξης, αλλά και να διασκεδάσουν παίζοντας μπάσκετ.

Ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Θοδωρής Παπαλουκάς, που πέρυσι ολοκλήρωσε μια λαμπρή καριέρα 18 χρόνων κατά την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης με την Εθνική Ελλάδας (2005), κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ 2006, δύο φορές την Euroleague με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (2006 και 2008) και έγινε ο μοναδικός Έλληνας που έχει αναδειχθεί από την FIBA Europe κορυφαίος μπασκετμπολίστας της χρονιάς (2006) μαζί με τον «θεαματικό» Brent Petway του Ολυμπιακού και πολλούς σπουδαίους Guest Stars, θα μυήσει στα «μυστικά» του αθλήματος, αγόρια και κορίτσια ηλικίας 7-17 ετών, στο σύγχρονο κλειστό γήπεδο μπάσκετ, προδιαγραφών FIBA, του Navarino Dunes.

Διαχρονικά είδωλα του μπάσκετ που κατέκτησαν πρωταθλήματα στην Ελλάδα και την Ευρώπη, παίκτες και προπονητές που βρίσκονται χρόνια στην κορυφογραμμή του αθλήματος, θα διδάξουν, θα συζητήσουν και θα παίξουν μπάσκετ με όσους λάβουν μέρος στο «Papaloukas & Friends featuring Petway».
Μια μοναδική εμπειρία περιμένει και όσους επιλέξουν το The Westin Resort Costa Navarino ή το The Romanos, a Luxury Collection Resort για τις διακοπές τους, αφού τα απογεύματα οι μεγαλύτεροι σε ηλικία φίλοι του αθλήματος θα μπορούν, σε ένα ανοιχτό πρόγραμμα, να παίξουν μπάσκετ με τους super stars που θα συγκεντρωθούν στο κορυφαίο Resort της Μεσογείου.
Πληροφορίες συμμετοχής και κρατήσεων στο τηλ. 27230-97000 (τμήμα κρατήσεων) και στο Sports.navarino@starwoodhotels.com και στις ιστοσελίδες westincostanavarino.com και romanoscostanavarino.com

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου