19.9.16

Ν. Παππάς, ανταποκριτές-δημοσιογράφοι Νέα Υόρκη και οι ΑΝΟΗΣΙΕΣ

Ν. Παππάς και ανταποκριτές-δημοσιογράφοι στην Νέα Υόρκη: 'Οταν οι ανοησίες γραφικών ξεπερνούν τα όρια
Οι αρχές των ΗΠΑ (Secret Service και Αστυνομία) δεν ασχολήθηκαν με τα ''ξεκατινιάσματα'' και την εξαγωγή στις ΗΠΑ της νεοελληνικής επιζήμιας νοοτροπίας Ελλήνων υπουργών και δημοσιογράφων... H περίφημη απόδειξη λογαριασμού (''πλαστογράφηση'') και τα βάσιμα ερωτηματικά.
Απόγευμα Σαββάτου 17 Σεπτεμβρίου 2016 έγινε το περιστατικό φωτογραφικής καταγραφής κινήσεων του ''τουρίστα'' υπουργού Επικρατείας Ν. Παππά (και των ''τουριστών'' της ''ακολουθίας'' του) στο ξενοδοχείο The Westin (212 East, 42nd St.) στο Μανχάτταν, από δύο ανταποκριτές στις ΗΠΑ (Δημάδης και Σουλτογιάννης) τηλεοπτικών σταθμών Ελλάδας.
Δεν θα ασχοληθούμε με τα συμβάντα, που στόχο έχουν τον εντυπωσιασμό αφελών, κομματικών και μη, στην Ελλάδα. Απλά αναφέρουμε ότι ''σύλληψη'' των δύο ανταποκριτών ή ''απαγγελία κατηγοριών'' γιά οτιδήποτε, ΔΕΝ έγιναν, όπως πιστοποίησε στο ''Κ'' η αστυνομία της Νέας Υόρκης, απόγευμα Κυριακής 18 Σεπτεμβρίου '17. 'Ολα τα άλλα είναι ''αερολογίες'', που αποτελούν και ''τρόπο ζωής'' ΜΜΕ και πολιτικών στην μνημονιακά ''τσακισμένη'' Ελλάδα. Ούτε θα αχοληθούμε με τον 12ήμερο ''τουρισμό'' με κρατικό χρήμα του ''μεγαλομανή'' υπουργού Επικρατείας -και της αχρείαστης συνοδείας του- στην Β. Αμερική, χωρίς σημαντικές επαφές-συναντήσεις ή πρακτικά αποτελέσματα γιά την Ελλάδα.
Η περίφημη ''πλαστογράφηση'' της απόδειξης στο μπαρ του ξενοδοχείου: Αντίγραφο της απόδειξης πιστοποιεί ότι οι δύο μπύρες χρεώθηκαν στο δωμάτιο του επί της ''επικοινωνίας'' βοηθού του υπουργού Επικρατείας. Αλλά σε κανένα ξενοδοχείο στις ΗΠΑ χρεώνεται οτιδήποτε στο δωμάτιο, αν ο πελάτης δεν επιδείξει στον σερβιτόρο την κάρτα εισόδου (''κλειδί'') του δωμάτιου. Οι ανταποκριτές είχαν τον αριθμό δωματίου και την... ''κάρτα εισόδου'';;; Και αν είχε γίνει πλαστογραφία, οι δύο ανταποκριτές, θα είχαν συλληφθεί ''επι τόπου'' και δεν θα ''εκκρεμούσε'' η υπόθεση ''γιά διερεύνηση'', όπως με εντυπωσιακή άγνοια αναφέρεται στην Ελλάδα.

Η ΕΙΔΗΣΗ είναι άλλη: Ποιός 'Ελληνας υπουργός άνοιξε λογαριασμό σε τράπεζα στις ΗΠΑ πριν λίγους μήνες, ενώ δεν έχει ακίνητο ή εμπορικές συναλλαγές ή παιδιά να σπουδάζουν ή οτιδήποτε άλλο, έστω... βοσκοτόπια, στις ΗΠΑ, που να δικαιολογεί την ύπαρξη λογαριασμού; Και αντί οι ''πάμε όπως φυσσάει ο άνεμος'' περισπούδαστοι ''ανταποκριτές'' στις ΗΠΑ ή ΜΜΕ στην Ελλάδα, να υμνολογούν ή επικρίνουν ελληνικές κυβερνήσεις και διαπλεκόμενους πολιτικούς, ανάλογα με τα συμφέροντά τους, καλά θα κάνουν να ερευνήσουν και να μάθουν τα περί τραπεζικού λογαριασμού.

www.kalami.net

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου