9.12.16

ΘΡΙΛΕΡ ΜΕ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 35ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ! Ανακρίνεται ο άντρας της – Που στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Οι αστυνομικές αρχές πλέον αναζητούν τον  άνθρωπο που σκότωσε την 35χρονη Γεωργία Φιλοπούλου στούς Γαργαλιάνους.

Το θύμα βρέθηκε σήμερα το πρωί  νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, φέροντας τραύμα στο κεφάλι από πυροβόλο όπλο.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες, οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, έχουν βγάλει ήδη τα πρώτα συμπεράσματα από τις καταθέσεις ατόμων που γνώριζαν την άτυχη Γεωργία, ενώ αυτή τη στιγμή στο Τμήμα Ασφαλείας βρίσκεται ο σύζυγός της Αναστάσιος και καταθέτει, όπου όπως αναφέρουν  οι ίδιες πληροφορίες ο σύζυγος της ήταν αυτός  που την είδε για τελευταία φορά.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο, συνέλεξαν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν στην εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ η σορός της γυναίκας θα μεταφερθεί στην ιατροδικαστική υπηρεσία, προκειμένου να γίνει νεκροψία.
Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά ο άνδρας της την αναζητούσε από τις 7:30 το πρωί, μέχρι που τη βρήκε μέσα στο αυτοκίνητό τους, πεσμένη στη θέση του συνοδηγού και το κεφάλι της να βρίσκεται μέσα σε μια λίμνη αίματος.
Η άτυχη 35χρονη είχε πάει με το σύζυγό της για να μαζέψουν ελιές, σε διαφορετικά σημεία στο τρίτο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Γαργαλιάνοι-Λεύκης.
Όταν ο σύζυγός της Αναστάσιος την εντόπισε μέσα στα αίματα, νεκρή, σοκαρισμένος, κατάφερε να τηλεφωνήσει στην αστυνομία.
Η Γεωργία Φιλοπούλου πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 1 έως 10 ετών, είχε γίνει θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016.
Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο για Καλαμάτα, την 1η Ιανουαρίου και ήταν μάλιστα το δεύτερο μωρό της Ελλάδας για το έτος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου