8.12.16

ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΑ… ΥΠΟΛΟΙΠΑ: Ποια είναι η ΕΝΑ-Ε – Ποιοι τη συγκροτούν


kommata

«Είμαστε Έλληνες πολίτες που δεν άντεξαν και δεν αντέχουν να βλέπουν την κατάπτωση της Χώρας τους, χώρας που γέννησε τον πολιτισμό τις επιστήμες και τη Δημοκρατία».
Με αυτά τα λόγια αυτοσυστήνονται τα μέλη του νέου πολιτικού φορέα με τον τίλο « ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ », που δημιουργήθηκε με στόχο την «απελευθέρωση της Χώρας από τα μνημόνια, την ανάκτηση της Εθνικής κυριαρχίας, και την αναδιάρθρωση της εγχώριας παραγωγής για την Οικονομική Ανάπτυξη και την Ανεξαρτησία της Ελλάδας.
Στην ταυτότητα τους γιατο ποιοι είναι οι ίδιοι γράφουν μεταξύ άλλων:
«Είμαστε οργισμένοι με την ασυδοσία και το θράσος αυτών που μας κυβερνούν αρκετές δεκαετίες, «πολιτικοί» που έχουν ξεπουλήσει την πατρίδα μας, τα ιδανικά μας και ότι πρεσβεύει για εμάς τους πολίτες και την Ανθρωπότητα η πατρίδα Ελλάδα.
Είμαστε εκείνοι που δεν υποχωρούν στις ορέξεις αυτών που θέλουν να μας εξαπατήσουν, να μας «εξαφανίσουν» ως  Ιστορία, Έθνος, Κράτος. Η « ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ » ως σκοπό έχει να σταθεί απέναντι σε όλους και σε όλα, εκείνους και εκείνα, που συντελούν στην εκμετάλλευση και την εξαθλίωση των πολιτών, στο ξεπούλημα της Εθνικής μας ταυτότητας του πλούτου και της κυριαρχίας.
Τελικός μας στόχος είναι η επαναφορά του αισθήματος δικαίου στους πολίτες, η απόδοση δικαιοσύνης στους ενόχους, σε όλους εκείνους που συνήργησαν στην σημερινή «κατάντια» της αγαπημένης μας Πατρίδας (στο εσωτερικό και στο εξωτερικό) καθώς και η αποζημίωση της Ελλάδας και των Ελλήνων πολιτών για την ζημία που έχουν υποστεί».
Όπως σημειώνει η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή, στην ΕΝΩΣΗ ΑΔΕΣΜΕΥΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα, χωρίς κομματική ταυτότητα, έχει θέση και άποψη καθώς η ΕΝΑ-Ε αποτελείται μόνο από ελεύθερους πολίτες που θέλουν την Ελλάδα ελεύθερη, ανεξάρτητη και κυρίαρχη και τον λαό της ευημερούντα και αναπτυσσόμενο.
ENA-E
Τα μέλη της Διοικούσας επιτροπής έως το Συνέδριο
Προεδρεύων :                                        Καμπιώτης  Σπύρος ( Παν/κος.Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών )
Γ.Γραμματέας :                                     Παρασκευαϊδης  Βασίλειος ( Μηχανικός τηλεπικοινωνιών και ενέργειας  )
Μέλος :                                                    Καστρινάκη  Λιάνα ( Δικηγόρος )
Μέλος :                                                    Γιαλούρης  Εμμανουήλ ( Επιχειρηματίας)
Μέλος :                                                    Γκούσκος  Τζανής ( Οικονομολόγος )
Μέλος :                                                   Μάλτα  Ελεονόρα ( Έμπορος  )
Μέλος :                                                   Κουδούνας  Ελευθέριος ( Ελ.Επαγγελματίας )
Μέλος :                                                   Παπαγεωργίου  Κωνσταντίνα ( Ιδιωτική υπάλληλος )
Μέλος :                                                   Καλογεράκης  Χαράλαμπος( Συνταξιούχος )
Αναπληρωματικά μέλη της προσωρινής Διοικούσας:
Μέλος :                                                  Χριστόπουλος Κωνσταντίνος ( Ναυτικός Ε.Ν.)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου