10.1.17

ΑΣΥΛΛΗΠΤΟΣ Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΤΗΣ 35 ΧΡΟΝΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΟΥΣ

 Ο ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ !!!

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η δολοφονία της 35χρονης μητέρας  4 παιδιών  από τους Γαργαλιάνους, καθώς έως και σήμερα οι έρευνες της Αστυνομίας βρίσκονται στο σκοτάδι, παρά τις εντατικές έρευνες που συνεχίζονται για μεγάλο χρονικό διάστημα
Ήδη συμπληρώθηκε ΕΝΑΣ μήνας από το πρωινό της 9 ης Δεκεμβρίου 2016  όταν ο άγνωστος δράστης εκτέλεσε εν ψυχρώ με ένα πυροβολισμό στο κεφάλι με βόλι για αγριογούρουνα μεσα στο αυτοκινητό της, την 35 χρονη Γεωργία Φιλοπούλου, μητέρα 4 ανήλικων παιδιών μέσα στο αυτοκινητό της σε παράδρομο της επαρχιακής οδού Λεύκης -Γαργαλιάνων.
Να θυμίσουμε ότι  η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της ληστείας, καθώς στην τσέπη της πολύτεκνης γυναίκας βρέθηκαν 330 ευρώ.
Η άτυχη 35χρονη ήταν σκυμμένη στη θέση του οδηγού, με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ τα μπροστινά παράθυρα του αυτοκινήτου ήταν ανοιχτά.
 Στο σημείο της δολοφονίας δεν υπήρχαν κάλυκες, ενώ οι αστυνομικοί αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο η 35χρονη να γνώριζε τον δολοφόνο της, που ενδεχομένως καθόταν στη θέση του συνοδηγού.
 Ο 55χρονος σύζυγος του θύματος Τάσος Παναγιωτόπουλος εξετάστηκε από την Αστυνομία και αφέθηκε ελεύθερος

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου