«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

8.1.17

ΦΩΤΟ - Πώς φαίνονται η Γη και η Σελήνη από τον Άρη

Μία φωτογραφία που προκαλεί δέος με την απλότητά της, δημοσιεύτηκε από τη NASA, καθώς, σε αυτήν, απεικονίζεται η Γη και η Σελήνη. 

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, Imaging Science Experiment, που βρίσκεται πάνω στο Οrbiter στον Άρη, φωτογράφισε σε τέσσερα σετ εικόνων τα δύο ουράνια σώματα, στις 20 Νοεμβρίου και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός τους
Μία φωτογραφία που προκαλεί δέος με την απλότητά της, δημοσιεύτηκε από τη NASA, καθώς, σε αυτήν, απεικονίζεται η Γη και η Σελήνη. 
Και που το ενδιαφέρον; Μα φυσικά στο γεγονός ότι η συγκεκριμένη θέα είναι από τον πλανήτη Άρη!

Η κάμερα υψηλής ανάλυσης, Imaging Science Experiment (HiRISE) που βρίσκεται πάνω στο Οrbiter στον Άρη, φωτογράφισε σε τέσσερα σετ εικόνων τα δύο ουράνια σώματα, στις 20 Νοεμβρίου και η συγκεκριμένη φωτογραφία είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός τους.

Με διευκρίνισή της η NASA αποκαλύπτει ότι μπορεί οι εικόνες των δύο πλανητών να είναι αληθινές, όμως υπάρχει κάτι «πειραγμένο». 

Η απόσταση μεταξύ τους, καθώς στην πραγματικότητα, με τις συγκεκριμένες διαστάσεις, οι δύο πλανήτες θα έπρεπε να βρίσκονται 30 φορές πιο μακριά.. Αλλά η απόκοσμη ομορφιά παραμένει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου