27.2.17

«Η Πόρσε έχασε τον έλεγχο από λάστιχο»

Κομμάτια από τα λάστιχα του μαύρου σπορ αυτοκινήτου έφευγαν στον δρόμο λόγω υπερβολικής ταχύτητας σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα

Το ολισθηρό οδόστρωμα στο σημείο, λόγω βροχής  και υπερβολική ταχύτητα της Πόρσε, άνω των 200χλμ, είναι οι πρώτες αιτίες του θανατηφόρου τραγικού τροχαίου που συνέβη στην εθνική οδό  Αθηνών – Λαμίας, με θύματα μία νεαρή μητέρα με το τρίχρονο αγοράκι της, τον νεαρό γιο γνωστού επιχειρηματία στο χώρο των παιχνιδιών και έναν φίλο του.
Ωστόσο, μιλώντας στην εκπομπή TatianaLive, αυτόπτης μάρτυρας οδηγός δήλωσε ότι ο δρόμος δεν ήταν βρεγμένος αλλά η Πόρσε έχασε τον έλεγχο από λάστιχο. Ο ίδιος είπε ότι το μαύρο σπορ αυτοκίνητο τον προσπέρασε με ιλλιγιώδη ταχύτητα και στη συνέχεια είδε στο οδόστρωμα κομμάτια από λάστιχο που έφευγαν από τις ρόδες της Πόρσε και προσπαθούσε να τα αποφύγει.
Επίσης, τόνισε ότι ο δρόμος σε εκείνο το σημείο δεν ήταν βρεγμένος και ότι ήταν τα δύο μόνα αυτοκίνητα στην εθνική οδο, αρα τα κομμάτια λάστιχου δεν μπορεί να έιχαν φύγει από νταλίκα ή άλλο όχημα.
Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, ο οδηγός πέρασε από το σημείο του τροχαίου, όπου ήδη τα δύο αυτοκίνητα είχαν τυλιχτεί στις φλόγες.
Σε κάθε περιπτωση, η Τροχαία έχει στη διάθεσή της όλα τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας της Εθνικής οδού που κατέγραψαν την πορεία του σπορ αυτοκινήτου.
Εξηγήσεις θα δώσουν και οι τοξικολογικές εξετάσεις για αλκοόλ στη σορό του νεαρού οδηγού της Πόρσε.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου