3.3.17

Πάτρα: Τις έπιασε να του κάνουν μάγια – Άγριο «μπερντάκι» σε αυλή σπιτιού

Το ξύλο έπεσε σε δύο δόσεις και θα συνοδευτεί από μηνύσεις

Εικόνες βγαλμένες από κωμωδία του παλιού ελληνικό κινηματογράφου εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα εικοσιτετράωρα στην περιοχή της Οβρυάς στην Πάτρα.

Πρωταγωνιστές  ένα εν διαστάσει ζευγάρι, μια ακόμα γυναίκα και στη συνέχεια ο αδερφός και ο πατέρας της πρώην συζύγου .

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Τετάρτης, όταν νεαρός άνδρας ο οποίος έχει χωρίσει και έχει φύγει από τη συζυγική κλίνη, ετοιμάστηκε για την νυχτερινή του έξοδο.
Φεύγοντας από το σπίτι στο οποίο έχει μετακομίσει και ζει μόνος, και ενώ  βρισκόταν καθοδόν προς το κέντρο της Πάτρας διαπίστωσε πως είχε ξεχάσει το πορτοφόλι του. Αμέσως έκανε αναστροφή και επέστρεψε στο σπίτι του, όπου μόλις άνοιξε την καγκελόπορτα είδε την εν διαστάσει σύζυγό του και μία φίλη της να είναι πεσμένες στα γόνατα και να ρίχνουν μπροστά  στην πόρτα του, μαλλιά, λιωμένα κεριά και κάποια υγρά.
Όταν συνειδητοποίησε τι συμβαίνει και αφού τις ρώτησε τι κάνουν εκεί, χωρίς να χάσει χρόνο, άρχισε να χτυπάει την πρώην γυναίκα του και την φίλη της,  κατηγορώντας τες ότι καιροφυλακτούσαν  πότε θα φύγει, προκειμένου να του κάνουν μάγια.
Οι δύο γυναίκες κατόρθωσαν κακήν κακώς να ξεφύγουν από τα χέρια του άντρα – αφού πρώτα είχαν φάει αρκετό ξύλο - και σε άσχημη κατάσταση κατέφυγαν στο πατρικό σπίτι της πρώην συζύγου του άντρα που τις είχε συλλάβει στην αυλή του σπιτιού του να κάνουν «βουντού».
Λίγα λεπτά αργότερα οι δύο ξυλοκοπημένες γυναίκες επέστρεψαν στον τόπο του «εγκλήματος» συνοδευόμενες από τον πατέρα και τον αδερφό της διαζευγμένης .
ο πατέρας της και ο αδελφός της ήρθαν στα χέρια με τον πρώην γαμπρό τους, με αποτέλεσμα για αρκετά λεπτά της ώρας η αυλή του σπιτιού, στο οποίο οι δύο γυναίκες επιχείρησαν να κάνουν μάγια στον ιδιοκτήτη του, να μετατραπεί σε ρινγκ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ  ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου