5.10.09

ΜΕΣΣΗΝΙΑ «Εκλογές 2009 » -Η Τηλεόραση ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ κέρδισε τις εντυπώσεις στην « Μάχη των Εκλογών »!!



Την « Μάχη στην τηλεοπτική κάλυψη των εκλογών της 4ης Οκτωβρίου στην Μεσσηνία κέρδισε ο Τηλεοπτικός σταθμός ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ TV .
Χιλιάδες τηλεθεατές που παρακολούθησαν την εκλογική βραδιά μέσα από τις συχνότητες της ΜΕΣΟΓΕΙΟΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ καθώς και οι απόδημοι Μεσσήνιοι χρήστες του Διαδυκτίου από κάθε γωνιά του Πλανήτη « Μπλόκαραν » το τηλεφωνικό κέντρο του σταθμού ζητώντας αναλυτικές πληροφορίες για την εκλογική μάχη της Μεσσηνίας.
Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του σταθμού η άρτια τηλεοπτική κάλυψη που άρχισε στις 18.30 το απόγευμα και συνεχίστηκε αδιάλειπτα έως τις πρώτες πρωινές ώρες οφείλεται στο έμψυχο δυναμικό και τον άρτιο τεχνικό εξοπλισμό του σταθμού .
Στην μάχη της ενημέρωσης έλαβαν μέρος 8 Δημοσιογράφοι 6 Οπερατέρ και 8 Τεχνικοί οι οποίοι με τις απ΄ευθείας συνδέσεις ,Δορυφορικές συνδέσεις από τα εκλογικά κέντρα των Κομμάτων και τα Πάνελ στα STUDIO του σταθμού με διακεκριμένους καλεσμένους έδιναν λεπτό προς λεπτό στον τηλεθεατή καθώς και στον χρήστη του Διαδυκτίου την εκλογική εικόνα όλης της Χώρας με ιδιαίτερη βαρύτητα στην Μεσσηνία

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου