7.10.09

Σταυροί - Το …ταμείο των Μεσσήνιων Βουλευτών !!!



Τα Πάνω …κάτω έφεραν  οι εκλογές της περασμένης Κυριακής και στους σταυρούς των Μεσσήνιων Βουλευτών . Ο Μεγάλος « χαμένος » παρά την εκλογή του είναι ο Βουλευτής Γιάννης Λαμπρόπουλος ο οποίος έχασε …14.000 σταυρούς από την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση και ίσως εκεί οφείλεται η οξεία αντίδραση του που μίλησε για σάπιο κομματικό κατεστημένο που τον πολέμησε στην Μεσσηνία.
Σε αντίθεση ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να έχασε και αυτός 3000 ψήφους πήρε όμως την « πρωτιά » του κόμματος της ΝΔ στην Μεσσηνία.
Ο Δημήτρης Κουσελάς αναδείχθηκε πρώτος Βουλευτής Μεσσηνίας κερδίζοντας τους 21 από τους 31 δήμους και κοινότητες στη Μεσσηνία . Η Νάντια Γιαννακοπούλου επικράτησε στους δήμους Καλαμάτας και Μεσσήνης ενώ ο Οδυσσέας Βουδούρης επικράτησε στον Δήμο Αυλώνος . Ο Γιώργος Κανελλόπουλος επικράτησε στους δήμους Παπαφλέσσα ,Αριστομένους και Πεταλιδίου αλλά τελικά δεν κατάφερε να εκλεγεί παρά την έντονη παρουσία που είχε τα προηγούμενα χρόνια σε όλες τις « γωνιές » της Μεσσηνίας ασκώντας σκληρή στην ΝΔ.
Ο Λεωνίδας Φιλιππόπουλος έκανε μια καλή παρουσία κερδίζοντας τον δήμο Πύλου. Ο Δημήτρης Σαμπαζιώτης έχασε με την σειρά του 4000 ψήφους ενώ η Σοφία Καλατζάκου ήταν η μόνη από την ΝΔ που αύξησε οριακά κατά 500 περίπου ψήφους την δύναμη της

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου