10.3.10

Δείχνει ΣΕΧΤΑ ο νεκρός της Δάφνης ?

Μία υπόθεση η οποία ξεκίνησε ως «απλή» συμπλοκή ανάμεσα σε αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης και κακοποιούς, έμελλε, μέσα σε λίγες ώρες, να θεωρείται τόσο σοβαρή, ώστε να έχει αναλάβει τα ηνία, επί της ουσίας, η Αντιτρομοκρατική, ενώ συμμετέχει και η ΕΥΠ, σύμφωνα με πληροφορίες.
Η υπόθεση εξελίσσεται κυριολεκτικά ραγδαία. Ο αρχικά αλλοδαπός, Αλβανός, νεκρός, τελικά είναι Έλληνας, 35χρονος, και φέρεται να έχει στενές σχέσεις με τον αντιεξουσιαστικό χώρο. Το 1995, είχε συλληφθεί στα γεγονότα του Πολυτεχνείου, ενώ, σύμφωνα με άλλες πηγές, ίσως διατηρεί και φιλικές σχέσεις με τους «ληστές με τα μαύρα».
«Δεν πρέπει να βιαστούμε. Ερευνώνται όλα τα ενδεχόμενα. Πρόκειται για σοβαρή υπόθεση», υποστήριξε με νόημα ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Ιωάννης Δικόπουλος, ο οποίος, όμως, κατά τα άλλα, υπήρξε απόλυτα φειδωλός.
Δεν έδωσε κανένα περαιτέρω στοιχείο, απέφυγε να συνδέσει τον νεκρό 37χρονο με τον αντιεξουσιαστικό χώρο, σύνδεση η οποία, όμως, πλανιόταν στον αέρα από νωρίτερα και φάνηκε να επιβεβαιώνεται μερικά λεπτά μετά τη λήξη της παρουσίασης, δίνοντας έτσι το μήνυμα πως η υπόθεση ξεφεύγει από το κοινό ποινικό έγκλημα.
Κατ’ επέκταση, ελάχιστα λεπτά πριν τις 17.00, η Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία επισυνάπτεται και φωτογραφία του νεκρού 35χρονου στη Δάφνη, ενώ το αρχηγείο παρακαλεί οποιονδήποτε έχει στοιχεία για τον νεκρό να επικοινωνήσει με την Αστυνομία.
«Σε συνέχεια ενημέρωσης σχετικά με το σημερινό περιστατικό στη Δάφνη Αττικής ανακοινώνεται ότι ο θανάσιμα τραυματισθείς είναι ο Λάμπρος Φούντας του Γεωργίου και της Σοφίας γεννηθείς την 23/05/1975 στην Αθήνα.
Επισυνάπτεται φωτογραφία του και παρακαλούνται όσοι πολίτες γνωρίζουν οποιοδήποτε στοιχείο να επικοινωνήσουν με τα τηλέφωνα: 1014, 1964 και 170. Επισημαίνεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου