9.3.10

Ανάκληση αυτοκινήτων PEUGEOT μοντέλο 308 για έλεγχο στην κλειδαριά του καπό του κινητήρα

H Γενική Γραμματεία Καταναλωτή ανακοινώνει ότι η εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε., Γενική Αντιπροσωπεία αυτοκίνητων PEUGEOT στην Ελλάδα, σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τεχνικού Ελέγχου, εκτελεί πρόγραμμα ανάκλησης αυτοκινήτων PEUGEOT μοντέλο 308.
Η ανάκληση αφορά 538 οχήματα (3-θυρες και 5-θυρες εκδόσεις με κινητήρα βενζίνης 1600cc, ισχύος 120 ή 150 ίππων), με εύρος πλαισίων από VF34A5FWC55052606 έως και VF34C5FXC55073107. Στα προαναφερόμενα οχήματα χρειάζεται να γίνει έλεγχος και τοποθέτηση ενός ενισχυτικού ελάσματος για τη στήριξη του αγκίστρου (αντικρίσματος) της κλειδαριάς του καπό του κινητήρα. Η παραπάνω ενίσχυση γίνεται γιατί οι συγκολλήσεις συγκράτησης του αγκίστρου μπορεί να αποδειχθούν ανεπαρκείς με τη χρήση.Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα.
Η ενημέρωση των ιδιοκτητών των ανωτέρω οχημάτων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της αποστολής συστημένης επιστολής, ώστε αυτοί να προσέλθουν στο δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών αυτοκινήτων PEUGEOT σε όλη την Ελλάδα, για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση.Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία ΛΑΪΟΝ ΕΛΛΑΣ Α.Ε. στο τηλέφωνο 210 5761101.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου