" Το Καπηλειό " Ζωντανή μουσική με τραγούδια της παρέας κάθε Σάββατο βράδυ και μεσημέρι Κυριακής
" Το Καπηλειό " με ένα ξεχωριστό εσωτερικό διάκοσμο, σε μία αίθουσα αρκετών τετραγωνικών μέτρων, κατάλληλη για να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση που επιθυμείτε.

26.5.10

Παγκόσμια ημέρα για τη σκλήρυνση κατά πλάκας

Στα 1,2 εκατ. δολάρια υπολογίζεται το κόστος εφ’ όρου ζωής για τον ασθενή με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΣΚΠ), αλλά και για το κοινωνικό σύνολο, σύμφωνα με σχετική παγκόσμια έρευνα, που διεξήχθη σε 125 χώρες.
Η έρευνα αυτή κατέδειξε ακόμη πως περίπου οι μισοί εξ αυτών που παραιτήθηκαν από την εργασία τους λόγω της ΣΚΠ, το έπραξαν εντός τριών ετών μετά τη διάγνωση της ασθένειας τους, ενώ σε αυτό το σημείο ιδιαίτερα κρίσιμος αναδεικνύεται ο ρόλος του ευέλικτου ωραρίου εργασίας, ώστε οι πάσχοντες από ΣΚΠ να συνεχίσουν να εργάζονται…..
Τα παραπάνω δεδομένα ανακοινώνονται, στο πλαίσιο της πρώτης ανάλογης έρευνας, που διενεργήθηκε σε παγκόσμια κλίμακα και δημοσιοποιούνται με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τη ΣΚΠ, που είναι η 26η Μαΐου και θα συζητηθούν στο 8ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, που θα γίνει στις 27 και 28 Μαΐου στη Θεσσαλονίκη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου