10.8.10

Νοσοκόμα με …πολλά ταλέντα !!

Πρόσφερε με το αζημίωτο στιγμές απόλαυσης και ηδονής σε ασθενείς
Μικρές στιγμές απόλαυσης και ηδονής πάνω στο κρεβάτι του... πόνου φέρεται να πρόσφερε σε ασθενείς και συνοδούς τους μια νεαρή αποκλειστική νοσοκόμα στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών! Μάλιστα, μετά από σωρεία καταγγελιών για τις ροζ υπηρεσίες της, το Συνδικάτο Νοσοκόμων - Νοσηλευτριών Αποκλειστικής Απασχόλησης Ελλάδος (παράρτημα Αχαΐας) απέστειλε έγγραφο στη διοίκηση του νοσοκομείου, με το οποίο ζητεί να παρθούν άμεσα μέτρα για την απομάκρυνσή της καθώς, όπως αναφέρει, «προσβάλλει τους συναδέλφους της και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των ασθενών». Σύμφωνα με την καταγγελία,
εκτός από τις συνηθισμένες φροντίδες νοσηλείας, η συγκεκριμένη αποκλειστική νοσοκόμα φέρεται να δηλώνει διατεθειμένη για προσφορά ακόμη και ερωτικών υπηρεσιών (!) τόσο προς ασθενείς όσο και προς τους συνοδούς τους, φυσικά με το αζημίωτο! Το θέμα έχει ήδη φτάσει στον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος, ο οποίος έχει ζητήσει να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση και να υπάρξει παραδειγματική τιμωρία. Τα δύο στοιχεία που κάνουν αξιοπρόσεκτη την καταγγελία είναι ότι πρώτον, δεν πρόκειται για μια απλή φήμη που κυκλοφορεί από στόμα σε στόμα, αλλά για έγγραφη αναφορά και δεύτερον, ότι η συγκεκριμένη αναφορά έγινε επωνύμως και μάλιστα από το ίδιο το συνδικάτο των αποκλειστικών νοσοκόμων και αυτό με υπογραφή συνδικαλιστριών συναδέλφων της φερόμενης ως «πρωταγωνίστριας» των ροζ σκανδάλων στο νοσοκομείο! Εκτός αυτού, οι συντάκτριες της αναφοράς όχι μόνο κατονομάζουν τη συνάδελφό τους, αλλά επικαλούνται και σειρά μαρτύρων για τα όσα καταγγέλλουν. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος», η αναφορά -που έχει προκαλέσει σάλο στην τοπική κοινωνία- έφτασε στα γραφεία διοικητή, υποδιοικητή και άλλων προϊσταμένων του νοσηλευτικού ιδρύματος, την περασμένη Δευτέρα. Δύο αποκλειστικές νοσοκόμες, οι οποίες είναι και εκπρόσωποι του σωματείου τους, αναφέρονται στα προκλητικά ερωτικά καμώματα της συναδέλφου τους, ζητούν από το διοικητικό συμβούλιο να επιληφθεί του θέματος άμεσα και να καλέσει σε απολογία την καταγγελλόμενη.
Τι ακριβώς αναφέρουν;
«Οτι στη διάρκεια βάρδιάς της ζητούσε από ασθενείς και συνοδούς να την... ξεκουράσουν κάνοντάς της μασάζ», ενώ κάνουν λόγο και για «ερωτικές» προτάσεις που φέρεται να κάνει η συγκεκριμένη νοσοκόμα στους ασθενείς και τους συγγενείς τους, λέγοντάς τους ότι θα τους ικανοποιήσει όποια ερωτική επιθυμία έχουν, αλλά εφόσον ικανοποιήσουν και εκείνοι τη δική της απαίτηση να αυξήσει λίγο το εισόδημά της! Για όλα αυτά υπάρχουν και μάρτυρες τους οποίους οι δύο συνδικαλίστριες-εκπρόσωποι αποκλειστικές νοσοκόμες, επίσης, κατονομάζουν ζητώντας να κληθούν και να καταθέσουν τα όσα είδαν ή άκουσαν! Να σημειωθεί ότι οι αποκλειστικές νοσοκόμες δεν ανήκουν στο προσωπικό του νοσοκομείου και δεν έχουν σχέση με το νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά πρόκειται για ιδιώτες που αναλαμβάνουν χρέη φροντίδας ασθενών επ' αμοιβή.
parapolitikos

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου