1.3.10

ΑΣΕΠ - Νέο πακέτο 1.029 θέσεων με συμβάσεις μίσθωσης έργου


Νέο πακέτο 1.029 θέσεων με συμβάσεις μίσθωσης έργου ενέκρινε το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού (ΑΣΕΠ) σε φορείς του δημόσιου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα. Τις επόμενες ημέρες οι φορείς θα μπορούν εφόσον δεν απαιτείται η έκδοση υπουργικής απόφασης, να προχωρούν στην ανάρτηση των προκηρύξεων για την πρόσληψη του προσωπικού.Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα το ΑΣΕΠ έχει αξιολογήσει τις αιτήσεις 469 φορέων του δημόσιου και του ευρύτερου δημοσίου τομέα που αιτήθηκαν την πρόσληψη 22.385 ατόμων με συμβάσεις μίσθωσης έργου. Από το σύνολο των αιτημάτων, το ΑΣΕΠ έχει ανάψει το «πράσινο φως» για την πρόσληψη συνολικά 20.625 ατόμων, ενώ έχει απορρίψει μόλις 1.760 θέσεις, για τις οποίες διαπίστωσε ότι δεν πρόκειται για γνήσιες συμβάσεις και πως υποκρύπτουν εξαρτημένη εργασία.
Υπενθυμίζεται ότι μέσω της ιστοσελίδας του ΑΣΕΠ www. asep.gr, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθεύονται τα νέα έντυπα αιτήσεων για τις συμβάσεις μίσθωσης έργου.
Στα έντυπα οι υποψήφιοι θα πρέπει να συμπληρώνουν τον αριθμό της προκήρυξης, τα στοιχεία του φορέα στον οποίο απευθύνουν την αίτησή τους και εν συνεχεία θα πρέπει να αναγράψουν τα προσωπικά τους στοιχεία, τους τίτλους σπουδών, τα λοιπά προσόντα καθώς και τις επιδιωκόμενες επιλογές απασχόλησης κατά σειρά προτίμησης.
ΤΑ ΝΕΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου