2.10.11

Κινηματογραφική ληστεία στο "Ελευθέριος Βενιζέλος"

Ο ληστής υποστήριξε ότι ήταν εργάτης !!
Δεν έχει προηγούμενο η ληστεία που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας που λειτουργεί και τα Σαββατοκύριακα στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος". Οι τρεις υπάλληλοι είχαν λάβει από τα μέσα της εβδομάδας ένα email που εμφανιζόταν ότι είχε σταλεί από τα κεντρικά, με το οποίο ενημερώνονταν ότι θα γίνει ανακαίνιση στο κατάστημα. Γι αυτό το λόγο θα επισκέπτονταν το κατάστημα εργάτες (στο email τους είχαν δοθεί μάλιστα ονοματεπώνυμα).
Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του ALPHA, ο ληστής εμφανίστηκε ως ένας από τους εργάτες, χρησιμοποιώντας μάλιστα συγκεκριμένο όνομα και αφού "πήρε μέτρα" στο υποκατάστημα για τις εργασίες, ζήτησε να προχωρήσει στο εσωτερικό δωμάτιο όπου βρίσκεται το χρηματοκιβώτιο. Όταν μπήκε μαζί με τους υπαλλήλους τους ακινητοποίησε χρησιμοποιώντας όπλο, τους έδεσε, απέσπασε τον συνδυασμό του χρηματοκιβωτίου και έφυγε με 1.000.000 ευρώ όπως υπολογίζουν οι υπάλληλοι.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο ένοπλος μπήκε σαν κύριος στο κτίριο του “Ελευθέριος Βενιζέλος”, περπάτησε ανάμεσα σε επιβάτες και προσωπικό, χωρίς να τον σταματήσει κανείς κι έφτασε στο υποκατάστημα της τράπεζας.
Κι όλα αυτά κάτω απο τη "μύτη" των ισχυρών μέτρων ασφαλείας του αεροδρομίου...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου