2.10.11

Συλλήψεις για παράνομο στοίχημα στην Τρίπολη !

Τρία άτομα συνελήφθησαν εχθές στην Τρίπολη, για παράβαση του Νόμου Περί Ρύθμισης Θεμάτων Ο.Π.Α.Π. και του Νόμου Περί Αγοράς Παιγνίων και θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών.
Συγκεκριμένα όπως διαπιστώθηκε συμμετείχαν στην διεξαγωγή παράνομου στοιχήματος προκαθορισμένης απόδοσης, μέσω ηλεκτρονικών υπολογιστών, σε επιλεγμένα αθλητικά γεγονότα. Πρόκειται για τον 35χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος, για μια 27χρονη εργαζόμενη, καθώς και για έναν 46χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο αποδείξεις παράνομου στοιχηματισμού.
Σε έρευνα που έγινε στο κατάστημα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν εξήντα τρία χαρτάκια-αποδείξεις παράνομου στοιχηματισμού, τέσσερις φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, ένας εκτυπωτής, ένας διακλαδωτής διαδικτύου, δέκα τρία καλώδια σύνδεσης υπολογιστών, μία αυτοσχέδια πλαστική κατασκευή, η οποία ήταν τοποθετημένη έτσι ώστε να κρύβει τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, το χρηματικό ποσό των -3.383- Ευρώ, ως προερχόμενο από την διεξαγωγή παράνομου στοιχηματισμού και διάφορα άλλα αντικείμενα, σχετικά με την διεξαγωγή του παράνομου στοιχηματισμού.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου