2.10.11

Costa Navarino - 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Νευροψυχιατρικής

Η Ελληνική Νευροψυχιατρική Εταιρεία (Ε.ΝΨ.Ε.) είναι μια νέα επιστημονική εταιρεία που στοχεύει να προαγάγει την Νευροψυχιατρική επιστήμη και να βελτιώσει την ζωή των ασθενών με νευροψυχιατρικές διαταραχές. Στους επιμέρους στόχους της είναι η προαγωγή της εκπαίδευσης και της ερευνητικής δραστηριότητας των Ψυχιάτρων και των Νευρολόγων, καθώς και άλλων επαγγελματιών ή εθελοντών που ασχολούνται σε κλάδους συναφείς προς την Ψυχιατρική και την Νευρολογία, τόσο στο κύριο γνωστικό τους αντικείμενο όσο και σε συγγενή επιστημονικά αντικείμενα. Επίσης η ανύψωση του επιστημονικού επιπέδου των Νευρολόγων και Ψυχιάτρων και η προαγωγή του τομέα της μεταπτυχιακής εκπαίδευσης.
Για να πετύχει τους σκοπούς της η Ε.ΝΨ.Ε. θα πραγματοποιήσει μεταξύ άλλων επιστημονικές συγκεντρώσεις και συνέδρια, το πρώτο από τα οποία έχει προγραμματιστεί για τις 5-7 Οκτωβρίου του 2012.
Η οργανωτική επιτροπή και εγώ προσωπικά σας καλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του «1ου Πανελλήνιου Συνεδρίου Νευροψυχιατρικής ». Το Συνέδριο θα διεξαχθεί στο ξενοδοχείο COSTA NAVARINO στην Πύλο Μεσσηνίας από 5-7 Οκτωβρίου 2012.
Η συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, με βαθιά γνώση στο ειδικό αντικείμενο, μέσα από στρογγυλά τραπέζια, διαλέξεις, κλινικά φροντιστήρια και δορυφορικά συμπόσια, δίνει την δυνατότητα να γίνει γόνιμος διάλογος από το σύνολο των συνέδρων με σκοπό τη βελτίωση των γνώσεων μας, για την καλύτερη και αποτελεσματικότερη φροντίδα των ασθενών. Επίσης η συνύπαρξη Ψυχιάτρων και Νευρολόγων ανοίγει το δρόμο για περαιτέρω συνεργασία μεταξύ τους.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου