29.6.12

Θα χορέψει τον "Χορό του Ησαία " η Κατ. Παπουτσάκη !

Την τελευταία της εργένικη συνέντευξη έδωσε η Κατερίνα Παπουτσάκη λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με τον αγαπημένο της Παναγιώτη Πιλαφά, με τον οποίο είναι εδώ και λίγους μήνες ζευγάρι.
Μιλώντας στο περιοδικό “Psyhology” η ταλαντούχα ηθοποιός επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να παντρεύεται μέσα στο καλοκαίρι, μίλησε για όλα εκείνα τα στοιχεία του μέλλοντα συζύγου της και αποκάλυψε πώς είπε το μεγάλο... “ναι”!
Όπως εξήγησε από τα πρώτα κιόλας λεπτά γνωριμίας με τον Παναγιώτη Πιλαφά, κατάλαβε ότι αυτός είναι ο άντρας της ζωής της. “Ηταν κεραυνοβόλος έρωτας. Μετά από δέκα λεπτά κουβέντας είπα “αυτός είναι”. Είναι η πρώτη φορά που μου έκαναν πρόταση γάμου και είπα ναι. Δεν θα μπορούσε να έχει άλλη έκβαση αυτή η σχέση. Ήταν ξεκάθαρο”, δήλωσε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για το μέλλοντα σύζυγό της, ανέφερε: “Όλα γίνονται αβίαστα, όλα κουμπώνουν από μόνα τους, χωρίς να χρειαστεί να πούμε πολλά, είναι όλα απολύτως συμβατά. Αισθάνομαι ότι έχουμε κοινά όνειρα και προσδοκίες, με συναισθάνεται και τον συναισθάνομαι. Για αυτή τη σχέση δεν αισθάνομαι ότι υπάρχει κανένα αλλά. Δεν με φοβίζει το μικρό χρονικό διάστημα που είμαστε μαζί. Έχω φοβερή πίστη ότι θα είμαστε διαρκώς καλύτερα” και συμπλήρωσε: “Νιώθω πολύ ευτυχισμένη και γεμάτα, δεν μου λείπει τίποτα... Ξεχειλίζω από συναισθήματα, τόσο που μου είναι δύσκολο να τα διαχειριστώ”.
Στην ερώτηση για το τι άλλαξε και αποφάσισε να παντρευτεί, ενώ μέχρι χθες δεν το σκεφτόταν, σημείωσε: “Είναι πολύ περίεργο, βέβαια, από τη μια δεν πίστευα ότι θα το κάνω αυτό ποτέ, δεν ονειρεύτηκα τον εαυτό μου με νυφικό, ούτε ως παιδάκι... Απ' την άλλη, σε κάθε γάμο, συγκινούμαι. Γιατί το θεωρώ ως την πιο ιερή στιγμή ανάμεσα σε δυο ανθρώπους”.
Διάβασε περισσότερα στο “Psyhology” που κυκλοφορεί!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου