21.9.13

Τα... ιδιαίτερα μαθήματα 25χρονης στον 16χρονο ξάδελφο έφεραν στα χέρια μπατζανάκηδες!

Αγριο ξύλο για…ενδοοικογενειακό σεξ
ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ !
ΕΠΕΣΕ ΤΟ "ΞΥΛΟ ΤΗΣ ΑΡΚΟΥΔΑΣ " ΜΕΤΑΞΥ ...ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΩΝ !!
Άσχημη εξέλιξη είχε η δωρεάν παράδοση ιδιαίτερων μαθημάτων από 25χρονη στον 16χρονο ξάδελφό της καθώς  το φροντιστήριο αντί να γίνεται στα μαθηματικά όπου το παιδί είχε …κενά, μετατράπηκε σε ιδιαίτερα μαθήματα σεξ.
Όλα, για την ερωτική ξαδέλφη, πήγαινα καλά μέχρι που πριν από τέσσερα βράδια, την ώρα της παράδοσης… ιδιαιτέρων μαθημάτων στον 16χρονο ξάδελφό της σε θέματα στοματικού έρωτα, μέσα στο δωμάτιο μπήκε η μητέρα της; η οποία δεν πίστευε στα μάτια της.
Τα χειρότερα ήρθαν λίγο αργότερα, όταν το νέο μεταφέρθηκε στον πατέρα της 25χρονης ο οποίος κάλεσε τον ανιψιό του στο σπίτι όπου τον περιποιήθηκε δεόντως, καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για τις ερωτικές επιδόσεις μαζί του, της κατά οκτώ χρόνια μεγαλύτερης από αυτόν κόρης του.
Η εμφάνιση του δαρμένου μαθητή στο σπίτι ήταν η αφορμή για να αποκαλύψει στους δικούς του όλα όσα συνέβησαν, με τον πατέρα του να παίρνει την υπόθεσή στα χέρια του, καθώς  επισκέφθηκε τον μπατζανάκη  του στο σπίτι  όπου εκτυλίχθηκαν απίστευτες σκηνές.
Μεταξύ των δυο ανδρών έπεσε το ξύλο της «αρκούδας» ενώ οι γροθιές και οι κλωτσιές συνοδεύτηκαν από πλήθος κοσμητικών τόσο για την κόρη του ενός όσο και για τον γιό του άλλου.
Η συνέχεια αναμένεται να δοθεί στα δικαστήρια καθώς οι δυο άντρες αλληλομηνύθηκαν ενώ από την πλευρά του 16χρονου κατατέθηκε ακόμα και μήνυση για αποπλάνηση ανηλίκου εκ μέρους της 25χρονης.
patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου