17.3.16

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜ.Τ.Ο. Ν.Δ. ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ

Εμφορούμενος από τις αρχές και τις αξίες της φιλελεύθερης παράταξης της Νέας Δημοκρατίας και πιστεύοντας στην ανάγκη ανανέωσης και ανάδειξης νέων δυνάμεων από το εσωτερικό της παράταξης, προτίθεμαι να στρατευθώ στην προσπάθεια που έχει αναληφθεί από τον νέο Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη για την ανανέωση και εισδοχή στον κομματικό μηχανισμό ανθρώπων που προέρχονται από τα σπλάχνα της κοινωνίας.
 Στις εσωκομματικές εκλογές της 03 Απριλίου 2016 προτίθεμαι μετά από ώριμη σκέψη και εκτιμώντας διάφορες παραμέτρους που υφίστανται σήμερα στο Κομματικό και Πολιτικό γίγνεσθαι, να διεκδικήσω την εκλογή μου στην υπεύθυνη και τιμητική θέση του Προέδρου στη Δημ.Τ.Ο. Νέας Δημοκρατίας Καλαμάτας, προκειμένου να συμβάλλω στην επαναπροσέγγιση των μελών μας, με όρους νέας εμπιστοσύνης και πεποίθησης ότι θα δουλέψουμε όλοι μαζί με όρεξη και μεράκι για να πετύχουμε τους στόχους μας .
 Εκτιμώντας όλο αυτό το χρονικό διάστημα που δραστηριοποιούμαι ενεργά στον κομματικό μηχανισμό την άριστη συνεργασία με εκλεκτούς φίλους και συμμαχητές, προτίθεμαι οι αγνοί και ανιδιοτελείς συνοδοιπόροι, να είναι πάντα στο πλευρό μου, ώστε από κοινού να δουλέψουμε για να πάρει ξανά στα χέρια της τα ηνία της Χώρας η παράταξη των εθνικών επιλογών η Νέα Δημοκρατία.
Ζητώ λοιπόν τη στήριξη και την ψήφο σας την Κυριακή στις 3 Απριλίου 2016 (10:00-19:00)
 Όλοι μαζί για μία δυνατή Νέα Δημοκρατία που θα ξαναφέρει την ελπίδα στους Έλληνες.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! 

Καλαμάτα 17 Μαρ.2016

Παναγιώτης Ε. Τσανής Αξκός ε.α 

Ταμίας (ΔΗΜ.ΤΟ.) Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης Νέας Δημοκρατίας Καλαμάτας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου