30.4.16

Πήγαν εκδρομή στην Βενετία και έπεσε το ταβάνι στο κεφάλι τους

Μια απίστευτη περιπέτεια έζησαν 37 μαθητές της Α΄ λυκείου του καλλιτεχνικού σχολείου Ηρακλείου που συμμετείχαν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα

Στις 4 τα ξημερώματα, τρεις  μαθητές  έπεσαν για ύπνο ενώ άλλοι δύο επέλεξαν να παραμείνουν ξύπνιοι για να δουν  τηλεόραση.Ξαφνικά ακούστηκε  ένας εκκωφαντικός θόρυβος και τμήμα της οροφής κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος πάνω ακριβώς από τα κρεβάτια των παιδιών  που είχαν ξαπλώσει .
Αποτέλεσμα η πτώση να βρει στον ύπνο τους μαθητές που δεν πρόλαβαν όχι μονο  να αντιδράσουν αλλά και να  καταπλακωθούν από τσιμέντο,πέτρες και χώματα και να τραυματιστούν κυρίως στο πρόσωπο.
Προκλήθηκε πανικός μέσα στο δωμάτιο και οι άλλοι δύο φίλοι τους που παρακολουθούσαν τηλεόραση και στάθηκαν τυχεροί, έσπευσαν όπως μπορούσαν να απεγκλωβίσουν τους συμμαθητές τους που δεν μπορούσαν να αντιδράσουν και παρέμεναν  ακινητοποιημένοι.
Τα παιδιά με αίματα παντού και σκισμένα ρούχα μεταφέρθηκαν κατευθείαν στο νοσοκομείο για την παροχή πρώτων βοηθειών.
Αφού υποβλήθηκαν στις απαραίτητες εξετάσεις, κρίθηκε απαραίτητο να τους γίνουν και ράμματα αφού είχαν ανοιχτές πληγές αλλά και μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθούν τυχόν εσωτερικά τραύματα.
Τελικά οι τραυματισμένοι μαθητές πήραν εξιτήριο έπειτα από 6 ώρες νοσηλείας

The Toc

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου