15.4.16

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ ΚΥΡΙΕ ΚΟΝΤΟΝΗ…

Του : Αντώνη Αντωνόπουλου
Real fm-pamesports.gr

Ήμαστε η πιο απίθανη χώρα του κόσμου. Και  με την …ανοσία που διακατέχει την καθημερινότητα μας ,σαφώς και προβληματίζομαι και ανησυχώ.
Όταν πλέον δεν υπάρχει αντίδραση για τίποτα, όταν γίνεται συνήθεια το πολιτικό ψέμα ,η πολιτική διαπλοκή που κάνει πως δεν βλέπει ,δεν ακούει και δεν ξέρει τίποτα.
Έχω γράψει κατ επανάληψη για τα κακώς κείμενα στο χώρο του ποδοσφαίρου. Έχω γράψει εδώ και χρόνια και τα έχω πει και δημόσια ,για τον τρόπο λειτουργίας της ΕΠΟ ,και την νοοτροπία των λεγόμενων «Βλαχο-προέδρων», όχι βεβαίως όλων. Έχω αναρωτηθεί πολλές φορές γιατί ο κορυφαίος ποδοσφαιρικός φορέας που είναι μαγαζί  γωνία ,και που θα μπορούσε να κάνει εποικοδομητικότατο ρόλο για το ποδόσφαιρο από την βάση έως την κορυφή αναλώνεται σε μια φθοροποιό καθημερινότητα.
Για αυτό και αναλογικά λαμβάνοντας υπ όψιν για το τι συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο ,επιμένουμε ότι ο κ. Κοντονής σε σχέση με όλα αυτά ΑΠΕΤΥΧΕ και έκανε πολύ θόρυβο για το τίποτα.
- Διαβάζω δηλώσεις του τύπου «Έγινε η αρχή για να …ξηλωθεί το πουλόβερ…».
-Έγινε αρχή να καθίσουν στο σκαμνί όλοι αυτοί που κατηγορούνται…
-Έγινε αρχή για εκείνο και το άλλο
Πλανάστε πλάνη οικτρά και με επικοινωνιακά τερτίπια επιχειρείται να δημιουργήσετε την εντύπωση ότι κάτι έγινε.
Δεν έγινε σχεδόν τίποτα.
Και ξέρετε γιατί;
Γιατί  όλα αυτά που επιχειρεί να κάνει ο κ. Κοντονής τα κάνει χωρίς σχέδιο χωρίς στόχο ,είναι όπως λέμε πρόχειρα …πασαλείμματα.
-Ανήγαγε ως μέγιστο θέμα την επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ.
Δηλαδή έγινε τόσος ντόρος, σταμάτησε το Κύπελλο Ελλάδος για την βία και καλά με αφορμή όσα έγιναν στη Τούμπα ,εζήταγε τις παραιτήσεις του Γκιρτζικη και των άλλων από το ΔΣ και τώρα πανηγυρίζει γιατί;
-Για το γεγονός ότι ΘΑ τροποποιηθεί η επιτροπή δεοντολογίας της ΕΠΟ;Η επιτροπή που αντικατέστησε τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα Αντρέα Φάκο;
-Η τροποποίηση της επιτροπής δεοντολογίας που ΘΑ κάνει η ΕΠΟ ΘΑ   ισχύει από 1ης Ιουλίου. Γιατί τροποποίηση τρεχούσης της αγωνιστικής περιόδου με βάση τον ισχύοντα κανονισμό δεν γίνεται.
Θα εξετάσεις τις υποθέσεις των 7 κατηγορουμένων σε πρώτο βαθμό.
-Ακολουθεί ο δεύτερος βαθμός στην εφέσεων και οι κατηγορούμενοι έχουν δικαίωμα να προσφύγουν και στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ σε τρίτο βαθμό.
-Δηλαδή πότε θα τελεσιδικήσουν οι υποθέσεις των 7 που θα παραπεμφθούν κ. Κοντονή, μπορείτε να μας πείτε;
-Και εάν και εφ όσον κριθεί ότι διέπραξαν έκνομες πράξεις.
Πετύχατε κάτι …άλλο κ. Κοντονή και μας… διέφυγε;
Μπορεί να μας πει ο λαλίστατος κ. Κοντονής τι …αγωνία και γιατί είχε για την απόφαση που  θα έβγαζε το ΣΤΕ;
Επίσης η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι αυτή που πρώτη (Για την τιμωρία με την Ντόρτμουντ)προσέφυγε στο ΣτΕ υποστηρίζοντας την ΑΝΤΙ-Συνταγματικότητα του Νόμου Κοντονή.
Μπορεί ο κ. Κοντονής να …δηλώνει ότι δεν αλλάζει τίποτα στο νόμο του αλλά  αν το ΣτΕ δικαιώσει τον ΠΑΟΚ τι θα κάνει ο κ. Κοντονής; Θα υποβάλλει την παραίτηση του τότε ,κάτι που απέφυγε να κάνει τώρα με το υποτίθεται …GREXIT,η θα έχει …αναβαθμιστεί για την …επιτυχία του στον επικείμενο ανασχηματισμό;
Ποιος δουλεύει ποιόν κ. Κοντονή;
Εκτός και αν μετά την επίσκεψη και του κ. Ιβάν Σαββίδη στο Μέγαρο Μαξίμου πληροφορηθούμε τις επόμενες ημέρες και την …απόσυρση της προσφυγής στο ΣτΕ του ΠΑΟΚ , όπως έκανε και η ΕΠΟ.
Αυτή είναι η… Κάθαρση στο ελληνικό ποδόσφαιρο που εδώ και ένα χρόνο προπαγανδίζεται με κάθε τρόπο κ. Κοντονή;
Θα έρθει η αντιπροσωπεία της FIFA θα φάτε ,θα πιείτε και θα τσουγκρίσετε τα ποτήρια σας στην υγεία των κορόιδων που πίστεψαν ότι …κάτι κάνατε!!!
Όταν θα συνειδητοποιήσουν ότι κάνατε μια τρύπα στο νερό ,τότε εσείς ως πολιτικός θα είστε αλλού ,ο …αγγελικός κόσμος του ποδοσφαίρου θα πορεύεται με τις παθογένειες και τις στρεβλώσεις που χρόνια τώρα το έχουν οδηγήσει στην απαξίωση ,και σαφώς θα ζείτε εσείς καλά και ο πολύς ο κόσμος χειρότερα.
Βγάλτε τώρα την απόφαση –Κωλοτούμπα σας που θα ολοκληρώσει το κύπελλο Ελλάδος, και ζητείστε μια συγγνώμη στον κάθε φίλο του ποδοσφαίρου που έτρεφε φρούδες ,όπως αποδείχτηκαν ελπίδες ότι κάτι θα κάνατε για να αλλάξει το ποδόσφαιρο στη χώρα μας.
Και ασχοληθείτε με τα υπόλοιπα του Υπουργείου σας κ. Κοντονή.
Αυτά που έχετε σε εκκρεμότητα και λιμνάζουν.
Όπως την υπόθεση της FiFpro με τα 14 εκατομμύρια ευρώ που πλήρωσε o ελληνικός λαός σε αγγλική εταιρία για μια εκδήλωση που δεν έγινε ποτέ!!!
Αυτή την υπόθεση κ. Κοντονή γιατί την έχετε στο… «ψυγείο»;
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΙΘΕΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΣΗ κ. ΚΟΝΤΟΝΗ
Με σεβασμό σε αυτούς που δεν άγονται και δεν φέρονται για να …θριαμβολογούν μαζί σας για τον δήθεν …θρίαμβο σας.
Με Εκτίμηση  Κόντε

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου