28.10.16

«Ύψιστη τιμή για μένα ! Μ” έπιασε στο βρωμερό του στόμα ο ακροδεξιός Πολάκης»

ΞΕΣΑΛΩΣΕ ΠΑΛΙ Ο ΠΟΛΑΚΗΣ: «Ακου δημοσιογράφε της πεντάρας…» 

 ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΑΛΕΛΗΣ - «Ύψιστη τιμή για μένα! Μ” έπιασε στο βρωμερό του στόμα ο ακροδεξιός Πολάκης».

«Δημοσιογράφο της πεντάρας», και «πληρωμένο μικρόφωνο των καναλαρχών», αποκάλεσε ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης διευθυντή ειδήσεων τηλεοπτικού καναλιού.
Αιτία της αντιδρασής του ήταν τα σχόλια του διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ Σταμάτη Μαλέλη, ο οποίος, αναφερόμενος στην τοποθέτηση του αναπληρωτή υπουργού Υγείας για την απόφαση του ΣτΕ σχετικά με το νόμο Παππά, έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook:
«Διαβάζω τις δηλώσεις Πολάκη. Η πεμπτουσία του φασισμού. Η μεγαλύτερη κακοποίηση της Αριστεράς είναι να δηλώνει ο Πολάκης αριστερός!».
Ο κ.  Πολάκης απάντησε στον διευθυντή ειδήσεων του ΣΚΑΙ με ένα μακροσκελές κείμενο που ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook στο οποίο μεταξύ άλλων τον χαρακτηρίζει «δημοσιογράφο της πεντάρας»:
πολακισ
Ποιοι και γιατί τον… χάκαραν!
Η κόντρα που ξέσπασε ανέμσα στο πολιτικό και στον δημοσιογράφο δεν σταματάει όμως εδώ,
Λίγη ώρα αργότερα ο Παύλος Πολάκης επανήλθε με νέα ανάρτηση όπου κατηγορεί επι της ουσίας τη Νέα Δημοκρατία πως «έριξε» την πρώτη του ανάρτηση, αφού χαρακτηριστικά καταγγέλει τα «trol του Μοσχάτου» (σ.σ. τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας βρίσκονται στην Πειραιώς).
Συγκεκριμένα αναφέρει: «ta trol του Μσχατου ερριξαν την αναρτηση που εκανα για το δημοσιογραφο της πενταρας το μαλελη και τα εμετικα που ειπε το πρωι .δεν πειραζει θα την ξαναγραψω».
Καταγραφή1
Ο διευθυντής ενημέρωσης του ΣΚΑΪ σχολίασε εκ νέου: «Ύψιστη τιμή για μένα! Μ” έπιασε στο βρωμερό του στόμα ο ακροδεξιός Πολάκης».
Καταγραφή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου