18.7.18

ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ: Κουφάρια Ι.Χ. για πέταμα

Ο Δήμος Οιχαλίας θα ξεκινήσει τη διαδικασία περισυλλογής εγκαταλελειμμένων οχημάτων σε δημόσιους χώρους και τα οποία επιβαρύνουν περιβαλλοντικά και κυκλοφοριακά το δήμο. 
Αποφάσισε πρόσφατα να ξεκινήσουν διαδικασίες προκειμένου να τα παραδώσει σε νόμιμα αδειοδοτημένες εταιρίες ανακύκλωσης οχημάτων τέλους ζωής (Ο.Τ.Κ.Ζ), όπως ορίζεται από τις διατάξεις του Π.Δ. 116/04.
Για την υλοποίηση της απόφασης αυτής εκδόθηκε εγκύκλιος με την οποία καλούνται όσες πιστοποιημένες εταιρίες Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής ενδιαφέρονται για την περισυλλογή – παραλαβή οχημάτων να καταθέσουν σχετικό φάκελο στο δήμο Οιχαλίας με την προσφορά τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά
από την Τρίτη 17 Ιουλίου 2018, έως και την Τρίτη 24 Ιουλίου 2018 και ώρα 15.00΄ ( πληροφορίες δίνονται τηλέφωνα επικοινωνίας 2724360325 & 351).
Η εκτιμώμενη ποσότητα αφορά σαράντα οχήματα (ενδεικτικά και όχι περιοριστικά) και το ελάχιστο όριο της προσφοράς ανέρχεται σε πενήντα ευρώ ανά όχημα, για χρονικό διάστημα ενός  έτους (από την υπογραφή της σύμβασης).
 Άλλες λεπτομέρειες παρέχονται στην ιστοσελίδα του δήμου, όπου δημοσιεύονται οι όροι και οι προϋποθέσεις  – όσων ενδιαφέρονται – για τη συμμετοχή τους στο διαγωνισμό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου