20.2.21

Σημάδια παρακμής στην πολιτική εξωστρέφειας στην τουριστική Πελοπόννησο "της Α.Μπούζα

Παραλία, αμμόλοφοι Πετροχωρίου
Επειδή τα όσα γίνονται και λέγονται στο δημόσιο λόγο και δη στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου , απαιτουν διερεύνηση διότι δεν βασίζονται σε αληθή στοιχεία , θα ξεκινήσω σε αρκετές συνέχειες, ερωτήματα για τον τουρισμό της Πελοποννήσου αφού στο Περιφ.Συμβούλιο λέγονται ανακρίβειες και πολλές φορές ψέματα. Μέρος 1ον λοιπόν.
Με όσα πράττουν και όσα λένε οι νέοι ιθύνοντες της Περιφερειακής Διοίκησης, εγείρονται αρκετά θέματα. Στην απάντησή της αρμοδίας του τουρισμού του κ. Νίκα λοιπόν στα ερωτήματα ελέγχου των πεπραγμένων τους, που υπέβαλα ως έχουσα το δικαίωμα, υπήρχαν ανακρίβειες και ελλείψεις γνώσης των όρων που χρησιμοποίησε η έχουσα την ευθύνη. Ερωτώ λοιπόν εκ νέου !
1) Έγινε καμπάνια διαφημιστική για το Αεροδρομιο Καλαμάτας το 2020 ? Πότε εξελίχθηκε, ποιούς στόχους είχε, πότε αποφασίστηκε, τι στοιχισε και τι συμπεριελάμβανε?
2) Με ποια διαδικασία προχώρησε και με ποιό ποσό όπως ανέφερε η αρμοδία η χρηματοδότηση μέσω του...ΕΣΠΑ και βασει ποιου διαγωνισμού στηρίχτηκαν ΟΛΕΣ οι αεροπορικές εταιρίες ( ποιές ), ενώ δεν υπάρχει τέτοια γνώση περί ύπαρξης διαγωνισμού και μάλιστα όταν είναι καθηλωμένα τα αεροπλάνα λόγω covid?
3) Συμφωνεί το Υπουργείο Τουρισμού με τέτοιο πισωγύρισμα στην Πελοπόννησο?
Αντωνία Μπούζα
Περιφερειακή Σύμβουλος Πελοποννήσου
Υπεύθυνη παράταξης ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Μεσσηνίας
Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου