9.6.14

ΤΡΟΠΙΚΗ ΖΩΝΗ....Ο Αμαζόνιος στην συνοικία Πλάκα Καλαμάτας

Καλησπέρα

Θα ήθελα σας παρακαλώ να ασχοληθείτε λίγο με ένα θέμα που απασχολεί εδώ και πάρα πολύ καιρό  τον Συνοικισμό στην Πλάκα 

Δεν θέλω να σας κουράσω και για αυτό θα είμαι πολύ σύντομος. 
Έχουμε ενόχληση πάρα πολλές φορές τις υπηρεσίες του Δήμου  για να έρθουν να καθαρίσουν 2 σημεία άλλα αυτή μονό υποσχέσεις μας δίνουν και λένε πως θα έρθουν πριν της εκλογές. τώρα που μιλήσαμε πάλι μας είπαν μετά τα Ανθεστήρια  και μετά δεν ξέρω και εγώ τι άλλο θα μας πουν.
 Εγώ σας αποστέλλω για του λόγου του αληθές και φωτογραφίες τον 2 σημείων  για να δείτε και εσείς το πρόβλημα και αν μπορείτε να μας βοηθήσετε. 

Επίσης σήμερα έφτασα στο αμήν διότι το πρωί έπεσε μια κυρία στην σκάλα  ευτυχώς δεν χτύπησε  και επειδή αυτοί οι κύριοι μας αγνοούν είστε  ο μοναδικός τρόπος να τους πιέσουμε να κάνουν το αυτονόητο.
 Τη θα λένε πάλι αν χτυπήσει κανένας άνθρωπος όπως το κοριτσάκι στην πλατεια??   
Ήταν άρρωστο το δέντρο  η  δεν μας ειδοποίησε κανεισ??   
Αν τσιμπήσει κανένα φίδι κάποιο που περνάει από εκεί ?   
Αν πλακώσει κανένα δέντρο τον πάππου που μένει από κατο?Δειτε τις φωτό και θα καταλάβετε περί τίνος  πρόκειται.
Σας ευχαριστώ εκ τον προτέρον


Αναγνώστης 


ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ 
Η ΣΚΑΛΑ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΙΚΙΑ ΠΛΑΚΑ http://prntscr.com/3r3xz4       http://prntscr.com/3r3yck http://prntscr.com/3r3yp2 http://prntscr.com/3r3yxb http://prntscr.com/3r3z6q http://prntscr.com/3r40hf http://prntscr.com/3r40tw http://prntscr.com/3r418h http://prntscr.com/3r41jt http://prntscr.com/3r41uo http://prntscr.com/3r4272 http://prntscr.com/3r42h2 http://prntscr.com/3r42t5
ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΣΚΑΛΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ο ΔΡΟΜΟΣ  ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ
http://prntscr.com/3r4343 http://prntscr.com/3r43e2 http://prntscr.com/3r43p6 http://prntscr.com/3r43zc http://prntscr.com/3r44ar http://prntscr.com/3r44o0 http://prntscr.com/3r4534

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου