12.6.14

Τραγικός θάνατος ζευγαριού - Έπεσαν από το μπαλκόνι του 6ου ορόφου ενώ έκαναν σεξ!

Τραγική κατάληξη είχε η ερωτική συνέυρεση ενός νέου ζευγαριού.

Ο 18χρονος και η 19χρονη σύντροφός του βρήκαν τραγικό τέλος, όταν έπεσαν από το μπαλκόνι και σκοτώθηκαν την ώρα που έκαναν σεξ σε κτιριακό συγκρότημα πολυτελών κατοικιών στο νότιο Λονδίνο.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα metro.co.uk, οι δύο νέοι έκαναν σεξ στο μπαλκόνι διαμερίσματος στον 6ο όροφο όταν για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο βρέθηκαν στο κενό.

Σύμφωνα με τον 32χρονο Samson Oguntayo, γείτονα που είδε το συμβάν αλλά και τον συνεργάτη του, είδαν το ζευγάρι να κάνει μια πραγματικά επικίνδυνη κίνηση πριν πέσουν. «Προσπαθούσαν να κάνουν σεξ στο μπαλκόνι, ο άντρας σήκωσε τη γυναίκα και προσπαθούσε να τη στερεώσει στο κάγκελο, ενώ συνέχιζε τη σεξουαλική πράξη», είπε.

«Την ανέβασε στο κάγκελο και το ζευγάρι άρχισε να κινείται… μπρος-πίσω. Αυτό που έκαναν ήταν πραγματικά επικίνδυνο. Έχω δει αρκετούς ανθρώπους να κάνουν διάφορα πράγματα στο μπαλκόνι τους και υπέθεσα ότι αυτό θα συνέβαινε και τώρα και θα γυρνούσαν στο διαμέρισμα τους. Το τελευταίο πράγμα που περίμενα ήταν να τους δω να πέφτουν κάτω από τον έκτο όροφο. Εμείς απλά ουρλιάξαμε» σημείωσε αυτόπτης μάρτυρας.

Κάποιος άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε ότι άκουσε ένα ουρλιαχτό και στη συνέχεια ένα δυνατό θόρυβο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες στο διαμέρισμα είχε διοργανωθεί πάρτι στο οποίο εκείνη τη στιγμή παρευρίσκονταν ακόμη επτά άτομα. Οι μάρτυρες πρόσθεσαν πως αμέσως μετά το θόρυβο, εμφανίστηκαν έντρομοι στο μπαλκόνι οι φίλοι του ζευγαριού. Η αστυνομία δεν έχει δώσει περισσότερα στοιχεία για τις ταυτότητες των φοιτητών ενώ η έρευνα για τα ακριβή αίτια είναι σε εξέλιξη.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου