14.6.14

Καλοκαιρινό όργιο ανατιμήσεων στην Νοτιοδυτική Μεσσηνία

 ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ...ΟΡΓΑΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ !!!

Δυστυχώς  μυαλό ΔΕΝ βάζουμε , αρκετοί επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται  στον χώρο του τουρισμού στην Νοτιοδυτική Μεσσηνία κάνουν άγριο παιχνίδι κερδοσκοπίας είς βάρος ντόπιων και ξένων επισκεπτών  με αποτέλεσμα οι τιμές να είναι εξωπραγματικές  ΔΥΣΦΗΜΩΝΤΑΣ με τον καλύτερο τρόπο το τουριστικό προϊόν της περιοχής που λόγω Costa Navarino είναι περιζήτητο τα τελευταία χρόνια.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν φθάσει στο  newsmessinia  υψηλές  τιμές καταγράφονται  σε κατηγορίες όπως: φαγητό , στα σερβιριζόμενα αναψυκτικά, γλυκά, καφέδες, ποτά, χυμοί φρούτων κλπ. σε αντίθεση με τις «λογικές » τιμές ξενοδοχείων και καταλυμάτων.

Η Νοτιοδυτική Μεσσηνία  έχει πλέον  (εκτός από το ελαιόλαδο)  σαν χρυσορυχείο  τον τουρισμό ,στο χέρι μας είναι αν θα τον  προστατεύσουμε  από ασυνείδητους  «επαγγελματίες » που δραστηριοποιούνται στον χώρο ,αποκλειστικά με την λογική της  «αρπαχτής » γκρεμίζοντας ότι με κόπο και αγώνα χτίστηκε τα τελευταία χρόνια .

Το newsmessinia σεβόμενο τους αναγνώστες του είναι υποχρεωμένο να καταγγείλει  τους κερδοσκόπους επιχειρηματίες ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΩΝΤΑΣ τιμές και ονόματα επιχειρήσεων  με γνώμονα πάντα την  ΠΡΟΒΟΛΗ των «υγιών »επιχειρήσεων αλλά και την προστασία από κερδοσκόπους των επισκεπτών της περιοχής 


Newsmessinia

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου