26.8.15

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ! Δολοφόνησε εν ψυχρώ τους πρώην συναδέλφους του σε ζωντανή μετάδοση και αυτοκτόνησε


Παγκόσμιο σοκ! Δολοφόνησε εν ψυχρώ τους πρώην συναδέλφους του σε ζωντανή μετάδοση και αυτοκτόνησε (βίντεο)

Ο ύποπτος για τη δολοφονία δύο δημοσιογράφων στη Βιρτζίνια, σε ζωντανή μετάδοση, πέθανε στο νοσοκομείο όπου είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένος, ανέφερε η εφημερίδα Washington Post επικαλούμενη την πολιτειακή αστυνομία. Ο Βέστερ Φλάναγκαν, 41 ετών, αυτοπυροβολήθηκε κατά τη διάρκεια της καταδίωξης του από αστυνομικούς στον αυτοκινητόδρομο 66 της Βιρτζίνιας.
Ο σερίφης της κομητείας Φράνκλιν, που χειρίζεται την υπόθεση, επιβεβαίωσε τον θάνατο του Φλάναγκαν. Όπως είπε, η έρευνα που έχουν ήδη ξεκινήσει οι αρχές για τις εν ψυχρώ δολοφονίες θα είναι μακρά ενώ σημείωσε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί το κίνητρο του δράστη.
"Ο ύποπτος πέθανε στο νοσοκομείο του Φέρφαξ Αϊνόβα, στη βόρεια Βιρτζίνια, λόγω του τραύματος που προκάλεσε ο ίδιος στον εαυτό του" είπε ο σερίφης.
Στο βίντεο που φέρεται ότι ανήρτησε ο ίδιος σε έναν λογαριασμό στο Twitter διακρίνεται ένα χέρι που κρατάει ένα πιστόλι και στοχεύει μια δημοσιογράφο, ντυμένη με κόκκινη φούστα και μαύρη μπλούζα, την ώρα που παίρνει συνέντευξη από μια γυναίκα ντυμένη στα λευκά. Προφανώς κανείς δεν προσέχει το όπλο, καθώς ο εικονολήπτης έχει στραμμένη την πλάτη του και η δημοσιογράφος είναι απορροφημένη στη συνέντευξη.
Κατόπιν η κάμερα --ή το κινητό τηλέφωνό με το οποίο τραβήχτηκε το βίντεο-- χαμηλώνει και ο ένοπλος πυροβολεί οκτώ φορές.
Στις εικόνες διακρίνεται καθαρά το χέρι που κρατάει το πιστόλι και το γαλάζιο καρό πουκάμισο που φοράει ο δράστης.
Ακολουθούν χαοτικές εικόνες και το βίντεο σταματάει.
Η δημοσιογράφος και ο εικονολήπτης του τηλεοπτικού δικτύου WDBJ-TV στην Βιρτζίνια των ΗΠΑ, έπεσαν νεκροί όταν ο δράστης άνοιξε πυρ τη στιγμή που πραγματοποιείτο ρεπορτάζ στην πλατεία Μπριτζγουότερ.
Δύο δημοσιογράφοι έπεσαν νεκροί στη Βιρτζίνια από πυρά που δέχθηκαν σήμερα, την ώρα που έπαιρναν συνέντευξη η οποία μεταδιδόταν απευθείας από το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο στο οποίο εργάζονταν, ανακοίνωσε ο εργοδότης τους, το τηλεοπτικό δίκτυο WDBJ7, το οποίο και μετέδωσε τις εικόνες από το περιστατικό.
Η αστυνομία αναζητεί τον δράστη της επίθεσης.
Σύμφωνα με τις εικόνες που μαγνητοσκοπήθηκαν από τον εικονολήπτη του WDBJ7 πριν πέσει νεκρός, αρχικά ακούγονται πυροβολισμοί, η κάμερα πέφτει στο έδαφος και μαγνητοσκοπεί τα πόδια αυτού που πυροβολεί, ο οποίος σκοτώνει τη δημοσιογράφο από την οποία ακούστηκαν μόνο κραυγές.
Ο γενικός διευθυντής του WDBJ7 Τζέφρι Μαρκς ανακοίνωσε τα ονόματα των θυμάτων: πρόκειται για τη ρεπόρτερ 'Αλισον Πάρκερ και τον εικονολήπτη 'Ανταμ Γουάρντ.
"Διαπιστώσαμε με τη βοήθεια της αστυνομίας και δικών μας εργαζομένων ότι η 'Αλισον και ο 'Ανταμ πέθαναν σήμερα το πρωί, λίγο μετά τις 06.45' (τοπική ώρα) όταν ακούστηκαν πυρά", δήλωσε ο Τζέφρι Μαρκς στο CNN.
"Δεν γνωρίζουμε τα κίνητρα, δεν γνωρίζουμε ποιος είναι ο ύποπτος ή ο δολοφόνος", πρόσθεσε αναφέροντας ότι νωρίτερα είχε συνομιλήσει με την αστυνομία της κομητείας Φράνκλιν.
Η 'Αλισον Πάρκερ είχε αποφασίσει να γιορτάσει την τελευταία ημέρα της πρωινής αυτής εκπομπής, σύμφωνα με τον εργοδότη της. "Η 'Αλισον είχε φέρει μπαλόνια. Ήταν η τελευταία της πρωινή εκπομπή και το γιορτάζαμε", σύμφωνα με τον εργοδότη της.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου