28.8.15

Καμμένος προς Χαϊκάλη: Απόδειξε δημοσίως και με έγγραφα την off shore, αλλιώς δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος


Καμμένος προς Χαϊκάλη: Απόδειξε δημοσίως και με έγγραφα την off shore, αλλιώς δεν μπορείς να είσαι υποψήφιος

Με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Π. Χαϊκάλη, επικοινώνησε ο πρόεδρος του κόμματος, Π. Καμμένος και τον κάλεσε να δώσει άμεσα συνέντευξη Τύπου και να αποδείξει δημόσια, με έγγραφα στοιχεία, τους ισχυρισμούς του σχετικά με την off shore εταιρεία, αλλιώς δεν μπορεί να παραμείνει υποψήφιος με το κόμμα του. Νωρίτερα ο επικεφαλής της Επιτροπής Επικοινωνίας του κόμματος κ. Τέρενς Κουίκ μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha δήλωσε ότι οι ΑΝΕΛ δίνουν προθεσμία 24 ωρών, στο Παύλο Χαϊκάλη, να καταθέσει έγγραφα που θα αποδεικνύουν τα όσα λέει για την off shore εταιρεία.
«Ο συνάδελφος Παύλος Χαϊκάλης έκανε ήδη χθες μια δήλωση για το θέμα. Παρόλα αυτά και επειδή οι Ανεξάρτητοι Ελληνες δεν θέλουν να τους βαραίνει καμία σκιά, ενημερώθηκα ότι ο πρόεδρος του Κινήματος Πάνος Καμμένος θα τον καλέσει σήμερα στο γραφείο του και θα του ζητήσει μέσα σε 24 ώρες να ξεδιαλύνει με έγγραφα αποδεικτικά στοιχεία τα όσα δηλώνει προφορικά. Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να τα προσκομίσει για άμεσο έλεγχο στην υπηρεσία της αρμόδιας Επιτροπής της Βουλής και να τα παραδώσει και στον αρμόδιο υπουργό για την Καταπολέμηση της Διαφθοράς Παναγιώτη Νικολούδη», δήλωσε ο κ. Κουίκ.
«Δίνουμε ένα ανελέητο αγώνα για να αντιμετωπίσουμε τις επιθέσεις αλλά δεν αποδεχόμαστε ούτε την συγκαλυψη» είπε χαρακτηριστικά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου