«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

28.7.16

"Ορφανή φυτεία " 414 χασισόδεντρων στην Μεγαλόπολη !

Κατασχέθηκαν -414- φυτά κάνναβης και καλλιεργητικός εξοπλισμός 

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την ταυτοποίηση και τη σύλληψη των καλλιεργητών 

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε στις (26.7.2016) το πρωί, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Αρκαδίας, με τη συνδρομή και της Υπηρεσίας Εναέριων Μέσων της Ελληνικής Αστυνομίας, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας, φυτεία αποτελούμενη συνολικά από -414- φυτά κάνναβης.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης και κατόπιν κατάλληλης αξιολόγησης και αξιοποίησης στοιχείων, πραγματοποιήθηκε στις (26.7.2016) το πρωί, επιχείρηση και εξερεύνηση, σε αγροτοδασική περιοχή του Δήμου Μεγαλόπολης Αρκαδίας.
Κατά την εξερεύνηση, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο και κατάλληλα εκχερσωμένο χώρο, φυτεία κάνναβης, που αποτελούνταν από -406- δενδρύλλια κάνναβης , ύψους από 0,5 εκατοστά έως 3 μέτρα περίπου, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.
Επιπλέον, στο χώρο της φυτείας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ακόμη -8- εκριζωμένα δενδρύλλια κάνναβης και καλλιεργητικός εξοπλισμός.
Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των καλλιεργητών της φυτείας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου