30.7.16

Βγαίνει από την εντατική η Νανά Καραγιάννη

Ύστερα από οκτώ αγωνιώδεις ημέρες νοσηλείας στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Κωνσταντοπούλειου νοσοκομείου «Αγία Όλγα», η Νανά Καραγιάννη βγαίνει από την Εντατική.

Όπως αναφέρει η Espresso, το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό του θεραπευτηρίου που ανέλαβε τη γνωστή παρουσιάστρια, ύστερα από τιτάνιο αγώνα, κατάφερε να σταθεροποιήσει την κατάσταση της υγείας της και ήδη από χθες τα πρώτα χαμόγελα φωτίζουν πρόσωπα των δικών της ανθρώπων, αλλά και εκείνα των θεραπόντων ιατρών της.
Σύμφωνα με τον διοικητή του «Αγία Όλγα» Μιχάλη Κούτρα, χθες το μεσημέρι έγινε με ιδιαίτερη προσοχή η αποσωλήνωσή της και ήδη η γνωστή παρουσιάστρια αναπνέει μόνη της.  
«Προχωρήσαμε στην αφαίρεση όχι μόνο της τραχειοστομίας, αλλά και κάθε μηχανικής υποστήριξης του οργανισμού της και πλέον της παρέχουμε τη φαρμακευτική αγωγή που έπαιρνε πριν νοσηλευτεί. Την “ξυπνήσαμε” και μέχρι αυτή τη στιγμή που μιλάμε η Νανά Καραγιάννη ανταποκρίνεται εξαιρετικά. Η καρδιά της λειτουργεί πολύ καλά και ευελπιστούμε μετά το Σαββατοκύριακο να βγει από την Εντατική και να επιστρέψει στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο «Γιώργος Γεννηματά» , από όπου μεταφέρθηκε σε εμάς», δήλωσε στην εφημερίδα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου