30.7.16

Συνελήφθη αφού ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την πεθερά του

Η σύλληψη του δράστη έγινε στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας.
Πρόκειται για έναν 30χρονο Αλβανό, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Διεθνές Ένταλμα Σύλληψης του Ανακριτή Κέρκυρας, για τη δολοφονία 57χρονης, καθώς και κατάχρηση ανήλικης σε ασέλγεια.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 30χρονος το πρωί της 16ης Νοεμβρίου του 2015, στο σπίτι που διέμενε με την 27χρονη σύντροφο του και την 57χρονη μητέρα της, άρχισε να τσακώνεται μαζί τους.
Κατά τη διάρκεια του καυγά άρχισε να χτυπάει με πρωτοφανή αγριότητα την άτυχη γυναίκα που δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή.
Από εκείνη τη στιγμή τα ίχνη του χάθηκαν.
Η 57χρονη μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο νεκρή από την κόρη της και οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό του.
Σύμφωνα με καταγγελία, το Σεπτέμβριο του 2015, ο 30χρονος ασέλγησε στην ανήλικη κόρη της συντρόφου του.

Αποτέλεσμα της πολύμηνης αστυνομικής έρευνας, στο πλαίσιο της οποίας αξιοποιήθηκαν μεθοδικά τα στοιχεία που συγκεντρώθηκαν κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης, ήταν η σύλληψη του 30χρονου στον Μεθοριακό Σταθμό Μαυροματίου Θεσπρωτίας.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ιονίων Νήσων καθώς και του Αστυνομικού Τμήματος Κέρκυρας. Ο 30χρονος οδηγήθηκε στον κ. Ανακριτή Κέρκυρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου