27.7.16

Βιβλίο γιά τους Έλληνες Ολυμπιονίκες

Σε ένα τόμο όλοι
οι Έλληνες αθλητές στους
Ολυμπιακούς Αγώνες  
 
Παρουσιάσθηκε πριν λίγες ημέρες το βιβλίο του δημοσιογράφου Γιώργου Λιβέρη «Οι Έλληνες αθλητές στους Ολυμπιακούς Αγώνες 1896 – 2012». 
Περιλαμβάνει σε 781 σελίδες τα σύντομα βιογραφικά των 1.573 Ελλήνων πρωταθλητών που έχουν αγωνισθεί μέχρι σήμερα σε όλες τις Ολυμπιακές διοργανώσεις.
Στην παρουσίαση που έγινε στο κτήριο της Ολυμπιακής Επιτροπής παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης Συμμετασχόντων σε Ολυμπιακούς Αγώνες Γιώργος Ανδρεάδης, ο Αντιπρόεδρος της ΕΣΟΑ χρυσός Ολυμπιονίκης Γιώργος Ζαΐμης, ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος Γιάννης Παληός, η Πανεπιστημιακή διδάκτωρ Ιωάννα Μάστορα κα άλλα Μέλη της ΕΣΟΑ.
Ο συγγραφέας Γιώργος Λιβέρης διετέλεσε εξαίρετος αθλητικός συντάκτης και ήταν για πάρα πολλά χρόνια επικεφαλής του γραφείου Τύπου της Ελληνικής Επιτροπής Ολυμπιακών Αγώνων (ΕΟΑ) όπως λεγόταν τότε. 
Ως σκοπευτής -μέλος των εθνικών ομάδων έχει λάβει μέρος σε δεκάδες αγώνες εντός και εκτός Ελλάδος. Τα βήματά του στη δημοσιογραφία και τη σκοποβολή ακολουθεί και ο γιός του Διονύσης Λιβέρης. 

Το βιβλίο επιδόθηκε στους αθλητικούς συντάκτες ως «εργαλείο δουλειάς» ενώ θα διατίθεται μόνο από το Γραφείο της ΕΣΟΑ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@hoa.gr ή το τηλέφωνο 210 6878 888 και θα αποστέλλεται με «κούριερ» (αντικαταβολή ) έναντι 35 ευρώ, χωρίς έξοδα αποστολής. 
Για τα Μέλη της ΕΣΟΑ η τιμή είναι 25 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου