5.8.16

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς- Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016

Στο ρυθμό του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» αρχίζει να κινείται όλο και πιο έντονα η Μεσσηνία! 
 
Η Καλαμάτα θα γίνει το επίκεντρο της ομορφιάς από τις αρχές του Σεπτέμβρη και η μεγάλη βραδιά, δίχως αμφιβολία θα είναι το… talk of the town και όχι μόνο!
Ενός event το οποίο στηρίζει από την πρώτη στιγμή το ξενοδοχείο Elite City Resort. Στο οποίο θα φιλοξενηθεί η βραδιά του τελικού του διαγωνισμού, αλλά και σε αυτό θα διαμείνουν οι πανέμορφες συμμετέχουσες των καλλιστείων!
 
Με θέα το μαγευτικό Μεσσηνιακό Κόλπο, μπορείτε να απολαύσετε τις πολυάριθμες και πολυτελείς υπηρεσίες μας, σε έναν ευρύ χώρο 35 στρεμμάτων, καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Το Elite City Resort και το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό του, είναι στη διάθεσή σας, προκειμένου να ικανοποιήσει όλες σας τις ανάγκες. Ο συνδυασμός των γήινων χρωμάτων της φύσης με το γαλάζιο της θάλασσας και οι σύγχρονα ανακαινισμένες εγκαταστάσεις με τη μοντέρνα αρχιτεκτονική και διακόσμηση, μετατρέπει τη διαμονή ή την επίσκεψή σας  σε μια απολαυστική εμπειρία.
 
Το ξενοδοχείο Elite City Resort είναι ένα πολυτελές συγκρότημα, χτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου και κατασκευασμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες τάσεις και προδιαγραφές, με μοναδικό σκοπό την ικανοποίηση και την εξυπηρέτησή  σας. Προσφέρει πολλαπλές υπηρεσίες  που κατηγοριοποιούνται ανάλογα με τις ανάγκες του επισκέπτη και λαμβάνουν χώρα σε πλήρως εξοπλισμένους και ανακαινισμένους χώρους, κάθε ένας από τους οποίους εξυπηρετεί σε διαφορετικό σκοπό.
 
Για την πολυτελέστερη και άνετη διαμονή σας στην Καλαμάτα, το Elite City Resort διαθέτει το Elite City Hotel και τα Elite Villas, που μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε standard και superior δωμάτια, σε junior, προεδρικές και executive suites, καθώς και σε διώροφες κατοικίες. Όλοι οι χώροι διαμονής είναι πλήρως ανακαινισμένοι και πληρούν όλες τις προδιαγραφές για μια ονειρική και αξέχαστη διαμονή,κατά τη διάρκεια των διακοπών ή των επαγγελματικών σας υποχρεώσεων.
Το Elite City Resort, με σκοπό να ικανοποιήσει τις προτιμήσεις σας στον τομέα της εστίασης, της διασκέδασης και της ψυχαγωγίας, διαθέτει το Elite City restaurant, όπου μπορείτε να γευτείτε  ιδιαίτερα και ξεχωριστά πιάτα, το Elite Beach Bar, το οποίο βρίσκεται στην ιδιωτική παραλία του ξενοδοχείου και μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας κάποιο ποτό ή κοκτέιλ, το Elite Aqua Club, που βρίσκεται στον περιβάλλοντα χώρο γύρω από την πισίνα και μπορείτε να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, και το Elite Winter Lounge, το χειμερινό μας σαλόνι, στο οποίο μπορείτε να διασκεδάσετε κατά τους χειμερινούς μήνες του έτους.
 
Για την καλύτερη διοργάνωση των επαγγελματικών σας εκδηλώσεων, συναντήσεων και σεμιναρίων, το Elite City Resort διαθέτει το Elite Blue Conference Centre, το πιο μεγάλο συνεδριακό κέντρο της Πελοποννήσου, που μπορεί να σας φιλοξενήσει σε συνεδριακούς χώρους συνολικής επιφάνειας  5000 τ.μ.
Τέλος, το Elite City Resort, προκειμένου να σας παρέχει μοναδική οργάνωση και εξυπηρέτηση στις προσωπικές και κοινωνικές σας εκδηλώσεις, προσφέρει τις υπηρεσίες των  Elite City Resort Weddings και  Elite City Resort Events, τα οποία αναλαμβάνουν τη διοργάνωση και διεξαγωγή εκδηλώσεων γάμου και άλλων κοινωνικών εκδηλώσεων.
 
Οι διοργανωτές του 1ου Πανελλαδικού Διαγωνισμού Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» και η οργανωτική επιτροπή του event θέλουν να ευχαριστήσουν τη διοίκηση του ξενοδοχείου Elite City Resort και τον Deputy Manager κ. Νίκο Μαλαπέτσα για την εμπιστοσύνη και τη συνδρομή τους στον διαγωνισμό.
 
Ο 1ος Πανελλαδικός Διαγωνισμός Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Καλαμάτας, στις 19 Σεπτεμβρίου 2016, στην κεντρική αίθουσα του ξενοδοχείου «Elite City Resort».
 
Μη λείψει κανείς !
 
Περισσότερες πληροφορίες για τα «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016» μπορείτε να ζητήσετε από τον κ. Νίκο Μπάμπαλη στο τηλ. 6940894066. Καθώς στο προφίλ του διαγωνισμού στο Facebook https://www.facebook.com/BeautyEleganceContest/
 
Δηλώσεις συμμετοχής
 
Αν είστε ωραίες από 17 έως 25 ετών και επιθυμείτε να συμμετάσχετε στον 1ο Πανελλαδικό Διαγωνισμό Ομορφιάς «Καλλιστεία Ελληνική Ομορφιά 2016», μπείτε στο παρακάτω link, συμπληρώστε τα στοιχεία που ζητούνται και πάρτε θέση για την διεκδίκηση του στέμματος,  που θα σας ανοίξει την πόρτα για παρουσία σε διεθνείς διαγωνισμούς, αλλά και συνεργασιών με εγνωσμένες εταιρίες μόδας.
 
Δηλώστε συμμετοχή πατώντας εδώ:

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου