5.8.16

ΦΩΤΟ - Κυκλοφορούσαν ολόγυμνες !!! Βρετανίδες τουρίστριες βγήκαν να «τσιμπήσουν» κάτι αλλά... ξέχασαν να βάλουν ρούχα!


tourists-in-Hvar-1 Άφωνοι έμειναν οι κάτοικοι του νησιού Χβαρ της Κροατίας όταν αντίκρισαν δύο Βρετανίδες τουρίστριες να κόβουν βόλτα ολόγυμνες στους δρόμους ενός τουριστικού θερέτρου, χωρίς μάλιστα να διστάζουν να περιμένουν σε αυτήν την... κατάσταση και στην ουρά μιας καντίνας, για να ικανοποιήσουν την πείνα τους. 
Σύμφωνα με την Mirror, οι Βρετανοί περπατούσαν αμέριμνες κρατώντας στα χέρια τους τα ρούχα τους, ανάμεσα στα πλήθη των τουριστών και των ντόπιων που κυκλοφορούσαν στον δρόμο. Στη συνέχεια, σύμφωνα με μάρτυρες, πλησίασαν μία καντίνα και περίμεναν υπομονετικά στην ουρά για να πάρουν κάτι να φάνε.

Όπως είναι φυσικό, πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να φωτογραφίσουν τις δύο τολμηρές νεαρές, οι οποίες δεν έδειχναν να αποθαρρύνονται ούτε από τα σοκαρισμένα βλέμματα ούτε από τον «ντόρο» που είχαν προκαλέσει.
tourists-in-Hvar-2 Σε μία από τις εικόνες που έχουν δημοσιευτεί από τα διεθνή μέσα, οι δύο κοπέλες διακρίνονται να πλησιάζουν την καντίνα. Ένα άλλο στιγμιότυπο που κατέγραψε ένας τουρίστας δείχνει την μία εξ αυτών να περιμένει στην ουρά κρατώντας τα ρούχα της.
tourists-in-Hvar-1

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου