1.8.16

ΦΩΤΟ - Δεν υπάρχει! Τον έστησε στο ραντεβού 10 μέρες όμως αυτός την περίμενε… Δείτε πώς έγινε

Δεν υπάρχει! Τον έστησε στο ραντεβού 10 μέρες όμως αυτός την περίμενε… Δείτε πώς έγινε (pics)
Ερωτοχτυπημένος με μικρή Κινέζα Ολλανδός πέταξε έως την Κίνα για να την συναντήσει στο αεροδρόμιο, όπου υποτίθεται ότι θα τον περίμενε, όμως αυτή τον έστησε, αναγκάζοντάς τον να την περιμένει για 10 ολόκληρες μέρες.

Ο 41χρονος Alexander Pieter Cirk κατέληξε στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε από το αεροδρόμιο του Changsha στην Κίνα, αφού για δέκα μέρες περίμενε το διαδικτυακό του φλερτ, που παρέμενε άφαντο.
dutch_1
Ο Ολλανδός και τις 10 μέρες περίμενε την Zhang στο terminal του αεροδρομίου ώσπου κατέρρευσε από εξάντληση. Η 26χρονη δεν εμφανίστηκε ποτέ στο ραντεβού, όμως ο 41χρονος Ολλανδός αρνούνταν να φύγει.
Στις φωτογραφίες εμφανίζεται ο Alexander πώς “έλιωσε” να περιμένει την Zhang. Αν δεν είχε καταρρεύσει από εξάντληση θα την περίμενε ακόμα.
dutch_3
dutch_5
Σύμφωνα με το CCTV News, η Zhang παραδέχτηκε την διαδικτυακή τους γνωριμία όμως όπως είπε”μετά από μία ρομαντική αρχή”, ο Alexander άρχισε να γίνεται απότομος. “Μου είπε ότι θα έρθει στην Κίνα αλλά νόζιμα ότι έκανε πλάκα όταν μου έδειξε τα ταξιδιωτικά του έγγραφα”, σημείωσε η 26χρονη.
dutch_4
Ο Alexander επιστρέφει στην Ολλανδία σήμερα το βράδει όμως η Zhang δηλώνει ότι θέλει να δώσει μία δεύτερη ευκαιρία στην σχέσης τους και να συνεχίσουν να επικοινωνούν μόλις αναρρώσει πλήρως.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου