2.8.16

Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας 8 & 9 Αυγούστου : ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑΣ – ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΤΣΙΡΑΣ ! Τα καλύτερα τραγούδια της «Παραγγελιάς» - ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2016

Οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας και ο Γιάννης Κότσιρας, ταξιδεύουν στην Καλαμάτα, με τη στήριξη του Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Φάρις,
 για δύο συναυλίες στο
Αμφιθέατρο Κάστρου Καλαμάτας 8 & 9 Αυγούστου


Ο Χειμώνας που πέρασε τους βρήκε μαζί στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο, μια από τις μεγαλύτερες μουσικές σκηνές της Αθήνας, σε μία συνάντηση έκπληξη, όπου στο δεύτερο μέρος του προγράμματός τους πρωταγωνιστούσαν οι «Παραγγελιές» του κοινού. Εκεί ζητήθηκαν και ακούστηκαν, μεταξύ άλλων, πολυαγαπημένα τραγούδια των Γούναρη, Μπιθικώτση, Πλέσσα, Σαββόπουλου, Λοΐζου, Πάριου κ.ά.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν μεγάλη και αυθόρμητη, το κέφι ήταν πηγαίο και το χειροκρότημα ζεστό και δυνατό.

Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, ο Γιάννης Κότσιρας και ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας θα μοιραστούνε μαζί μας τα τραγούδια εκείνα που το κοινό με την ψηφοφορία του έδειξε ότι αγαπάει και χαίρεται  να ακούει! Και φυσικά, τραγούδια καινούρια και παλιά από τα πλούσια και αγαπημένα τους ρεπερτόρια και τις δημιουργικές τους διασκευές.

Μαζί τους οι μουσικοί: Άκης Κατσουπάκης (ενορχήστρωση, πιάνο), Άκης Αμπράζης (μπάσο), Κώστας Μιχαλός (κιθάρα), Βαγγέλης Μαχαίρας (μπουζούκι).
Στον ήχο οι Γιώργος Καραγιαννίδης.
Σημεία Προπώλησης:

Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο,viva.gr, Public

Γενική Είσοδος: 15,00€

Α.Μ.Ε.Α ΑΝΕΡΓΩΝ 13,00€


ΣΥΜΠΑΡΑΓΩΓΗ & ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΥΝΑΥΛΙΩΝ:

«ΜetroMusic Productions»   www.metrolive.gr    info@metrolive.gr   τηλ. +302106461980
«Μenta Art Events» www.menta3.com   info@menta3.com   τηλ. +302108617577  

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου