2.8.16

«ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΜΙΣΟΥΜΕ»- «Σπάστε το Σταυρό»: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με επιθέσεις τους Χριστιανούς και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία!


«Σπάστε το Σταυρό»: Το Ισλαμικό Κράτος απειλεί με επιθέσεις τους Χριστιανούς και την Ελληνορθόδοξη Εκκλησία!

Κάθε προηγούμενο ξεπερνά το κύρηγμα μίσους του Ισλαμικού Κράτους, που σε νέο πρωτοφανές  παραλήρημα μίσους μέσω του περιοδικού προπαγάνδας Dabiq, απειλεί με επιθέσεις σε χριστιανικές εκκληγσίες, συμπεριλαμβάνοντας στους στόχους του και την Ελληνορθόδοξη εκκλησία.«Προσευχηθείτε να πέσει η κατάρα του Αλλάχ πάνω στους ψεύτες» αναφέρει το ανατριχιαστικό δημοσίευμα, που ζητάει παράλληλα από τους μαχητές να «σπάσουν τον σταυρό», ενώ βάζει στο στόχαστρό του ISIS και τους Εβραίους.
«Έχετε δύο επιλογές… Είτε να ρισκάρετε το θάνατο σε έναν μάταιο πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους είτε να ασπαστείτε το Ισλάμ και να μπείτε στους κήπους του παραδείσου» αναφέρει το δημοσίευμα, που κάνει την εμφάνισή του μετά από σειρά επιθέσεων στην Ευρώπη και τη σφαγή του 86χρονου ιερέα Ζακ Αμέλ στην εκκλησία της Ρουέν στη Γαλλία.
Το 15ο τεύχος του περιοδικού Dabiq περιέχει και αρκετές σοκαριστικές εικόνες της βίαιης δράσης των τζιχαντιστών στο Ιράκ και τη Συρία. Μεταξύ των φρικιαστικών φωτογραφικών που δημοσιεύει είναι και ορισμένες από αποκεφαλισμούς και λιθοβολισμούς «άπιστων»… Κάνει ιδιαίτερη αναφορά στο Ορλάντο και τη Γαλλία, αποκαλώντας «ιππότες» τους μακελάρηδες.
«Ο πόλεμος εναντίον του Ισλάμ ούτε θα επιτύχει ούτε θα σας ωφελήσει. Θα αποτύχεις επειδή μάχεσαι εναντίον αυτών που έχουν συμμαχήσει με τον Αλλάχ» λέει το προπαγανδιστικό άρθρο και συνεχίζει: «Ισχυρίζεστε ότι οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί ακολουθούν την θρησκεία που θα τους επιτρέψει να μπουν στον παράδεισο. Δεν έχετε καμία απόδειξη για αυτό…».
Το δημοσίευμα... απαριθμεί μάλιστα τους λόγους για τους οποίους οι τζιχαντιστές μισούν τους Χριστιανούς!




Οι τζιχαντιστές βάζουν στο στόχαστρό τους τον προκαθήμενο της ρωμαιοκαθολικής εκκλησίας, Πάπα Φραγκίσκο, τους Κόπτες, αλλά και την Ελληνορθόδοξη εκκλησία.
Στο περιοδικό υπάρχει μάλιστα φωτογραφία του Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλου Γ'.

Ακολουθούν, σύμφωνα πάντα με το παραληρηματικό δημοσίευμα, οι λόγοι για τους οποίους οι τζιχαντιστές μισούν τους Χριστιανούς και κάθε άλλη θρησκειά πλην της δικής τους:
1. Σας μισούμε, πρώτα και περισσότερο απ' όλα γιατί είστε άπιστοι. Αρνείστε τη μοναδικότητα του Αλάχη – είτε συνειδητοποιείτε, είτε όχι.
2. Σας μισούμε γιατί οι κοσμικές, φιλελεύθερες κοινωνίες σας αφήνουν ελεύθερα όσα ο Αλάχ έχει απαγορεύσει, ενώ απαγορεύσουν πολλά από εκείνα που επιτρέπει, κάτι που δεν σας ενδιαφέρει γιατί έχετε διαχωρίσει κράτος και θρησκεία.
3. Στην περίπτωση των περιθωριακών άθεων, εσάς σας μισούμε και σας πολεμάμε γιατί δεν πιστεύετε στην ύπαρξη του Δημιουργού και Κυρίου σας.
4. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά του Ισλάμ και σας κηρύσσουμε τον πόλεμο για να σας τιμωρήσουμε για τις παραβάσεις σας ενάντια στη θρησκεία μας.

5. Σας μισούμε για τα εγκλήματά σας κατά των Μουσουλμάνων. Για τα drones και τα μαχητικά σας, που βομβαρδίζουν, σκοτώνουν και ακρωτηριάζουν τους ανθρώπους μας σε όλο τον κόσμο, και οι αχυράνθρωποί σας στη γη των μουσουλμάνων, τους καταπιέζουν, τους βασανίζουν και κηρύσσουν τον πόλεμο εναντίον μας.
6. Σας μισούμε γιατί εισβάλλετε στις χώρες μας και σας πολεμάμε για να διώξουμε από αυτές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου