6.8.16

ΛΙΣΤΑ - Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες για γυμνισμό στην Ελλάδα!


Αυτές είναι οι καλύτερες παραλίες για γυμνισμό στην Ελλάδα! (διαβάστε λίστα)

Άφησε στην άκρη τα άγχη και τα προβλήματα της πόλης αλλά και το... μαγιό σου και κάνε μια βουτιά σε κάποια από τις καλύτερες οργανωμένες παραλίες γυμνιστών στην Ελλάδα.
 
Ιδού οι παραλίες της Ελλάδας όπου μπορείτε να κάνετε γυμνισμό:

Σκιάθος: Μικρή Μπανάνα
Tο λεωφορείο με τον αριθμό 26 θα σε μεταφέρει στην πιο φημισμένη παραλία γυμνιστών στην Ελλάδα. Στο τέρμα του ακολούθησε τις πινακίδες προς παραλία "Μπανάνα" ή την πινακίδα "Nudist Club Greece". Ο ποδαροδρομος διαρκεί 10 λεπτά. Μόλις φθάσεις στην παραλία "Μπανάνα", πηγαίνε δεξιά, πάνω από το λοφάκι και εκεί απλώνεται ο παράδεισος της παραλίας "Μικρή Μπανάνα".
Θάσος: Super Paradise
Σούπερ – παράδεισος όνομα και πράγμα. Η συγκεκριμένη παραλία βρίσκεται 23 χιλιόμετρα από την πόλη διαμέσου του παραλιακού δρόμου του νησιού. Δεν υπάρχει πινακίδα προς την παραλία, αλλά προς το "Paradise Bar& restaurant on the beach". Υπάρχει χώρος να παρκάρεις στον κεντρικό δρόμο και μετά θα χρειαστεί να περπατήσεις περίπου 5 λεπτά. Ένας όχι και πολύ δύσκολος χωμάτινος δρόμος φθάνει, επίσης, μέχρι την παραλία.
Κρήτη: Παλαιοχώρα
Ακριβώς 75 χιλιόμετρα από τα Χανιά, η παραλία της "Παλαιοχώρας" θα σε ανταμείψει για την ώρα που θα φας μέχρι να φτάσεις. (μπορείς να πας με αυτοκίνητο, με λεωφορείο ή με καραβάκια από άλλα χωριά). Στην Παλαιοχώρα υπάρχουν δύο παραλίες. Μία με άμμο, όπου ο γυμνισμός επιτρέπεται μόνο σε ένα κομμάτι της και άλλη μια όπου έχει βότσαλα και προσφέρεται εξ' ολοκλήρου για γυμνισμό.
Ρόδος: Φαληράκι
Τρία χιλιόμετρα από τη νότια άκρης της πλαζ στο Φαληράκι θα φτάσεις στην παραλία των γυμνιστών. Με το αυτοκίνητο στρίβεις αριστερά, αν έρχεσαι από τα βόρεια του νησιού ή δεξιά αν έρχεσαι από τα νότια ακριβώς έξω από τα φανάρια στον κεντρικό δρόμο στο Φαληράκι. Η ένδειξη "Nudist Beach – FKK" βρίσκεται μετά το ξενοδοχείο "Muses" και σημαίνει ότι έφτασες στον προορισμό σου.
Σάμος: Τσαμαδού
Βγες στο λιμάνι της Σάμου, ακολούθησε τον παραλιακό δρόμο βορειοδυτικά για τα επόμενα 12 χιλιόμετρα. Εκεί θα βρεις μια ταβέρνα με πάρκινγκ όπου θα μπορέσεις να αφήσεις το αμάξι σου. Κάπου εκεί και με τα πόδια ακολουθείς το μονοπάτι, φθάνεις σε ένα σνακ μπαρ, από όπου και ξεκινά η παραλία των γυμνιστών. Παρέχονται ξαπλώστρες, ομπρέλες, ντους, αλλά και χημικές τουαλέτες.
Κέρκυρα: Μυρτιώτισσα
Η πανέμορφη παραλία της Μυρτιώτισσας βρίσκεται 1-2 χιλιόμετρα βόρεια από το δρόμο που ενώνει τον Πέλεκα με τη Γλυφάδα. Λίγο πριν τον δρόμο για την παραλία της Γλυφάδας, στρίβεις δεξιά προς Έρμονες, θα δεις την πινακίδα για την παραλία των γυμνιστών λίγο πριν το χωριό Βάτος. Δύσκολος δρόμος για αυτοκίνητα, απαιτεί μεγάλη προσοχή, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα δε λένε;
Μύκονος: Super Paradise
Χωρίς να είναι αποκλειστικά παραλία γυμνιστών, θα βρεις πολλούς να βουτάνε χωρίς τα μαγιό τους. Παλαιότερα ήταν ο παράδεισος των γυμνιστών, χωρισμένη σε τρία μέρη: στο gay κομμάτι, εκεί όπου όλοι ήταν γυμνοί, αλλά άνδρες και στο μέρος των ζευγαριών. Ακόμα κι αν έχει αλλάξει, παραμένει μια καταπληκτική παραλία, που δεν μπορείς να μην την προτείνεις.
Κοντά στην Αθήνα, μπορείτε να κολυμπήσετε γυμνοί:
Στο Cape Σούνιο. Τη μικρή, βοτσαλωτή παραλία των γυμνιστών θα την ανακαλύψετε, παίρνοντας το μονοπάτι πίσω από τους βράχους στα δεξιά της.
Η Ραμνούντα είναι από τις παλαιότερες και από τις πιο απομακρυσμένες παραλίες για γυμνισμό.
Πίσω από την αμμουδερή παραλία της Ραφήνας, στις Μαρίκες βρίσκεται ο μικρός και βραχώδης κολπίσκος παράδεισος για γυμνές βουτιές. Στη δεξιά άκρη της παραλίας της Ραφήνας, θα βρείτε τα σκαλοπάτια που ανηφορίζουν σ' ένα μονοπάτι που θα σας οδηγήσει στον κολπίσκο.
Ιδιαίτερα δημοφιλής στους γυμνιστές αλλά και στην gay κοινότητα είναι η τρεις κολπίσκοι στο Μαύρο Λιθάρι με βότσαλο, άμμο και καθαρά νερά.
Στην υπόλοιπη Ελλάδα, οι πιο γνωστές παραλίες γυμνιστών είναι:
Στο Αγκίστρι η Χαλικιάδα είναι κλασσική περίπτωση παραλίας για γυμνισμό, αρκεί να τα καταφέρετε στην κατάβαση που λόγω βράχων είναι ζόρικη.
Το Super Paradise στην Θάσο, με περπάτημα 5 περίπου λεπτών ακολουθώντας την πινακίδα «Paradise Bar& restaurant on the beach».
Στο Κάτεργο, τον Άγιο Νικόλαο και το Λιβαδάκι, στην Φολέγανδρο.
Στην Αιγιάλη της Αμοργού: δίπλα στην Αιγιάλη απλώνονται πολλές μεγάλες αμμουδερές παραλίες. Η ωραιότερη παραλία της περιοχής είναι η παραλία Λεβρωσός, μια παραλία γυμνιστών, μόλις 20 λεπτά με τα πόδια από το χωριό της Αιγιάλης.
Συνεχίζουμε με τη συγκλονιστική Μικρή Ιταλίδα των Κουφονησίων (γυμνιστές υπάρχουν και σε άλλες απονομωμένες παραλίες του νησιού), τη Φειδού της Σχοινούσας, την Ψαραβολάδα της Μήλου, την Τρυπητή της Δονούσας, τα Λιβαδάκια, το Καράβι, την Ψιλή Άμμος, τον Κουταλά, τη Λιά και τη Συκαμιά της Σερίφου, τον Φάρο, το Βαθύ, το Κάστρο, τη Φυκιάδα και τη Χερρόνησο της Σίφνου και κλείνουμε με τις συγκλονιστικές Κλεισίδι, Ρούκουνα και Μοναστήρι της απίστευτης Ανάφης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου