6.8.16

Σε κάβα και ψαροταβέρνα τα πρώτο «λουκέτα» για φοροδιαφυγή

Αρχισε η εφαρμογή του νομοθετικού πλαισίου που προβλέπει το κλείσιμο επιχειρήσεων για 48 ώρες σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι δεν έχουν κόψει αποδείξεις.
Σε κάβα και ψαροταβέρνα τα πρώτο «λουκέτα» για φοροδιαφυγή Μάλιστα σήμερα, Σάββατο, μπήκε και το πρώτο «λουκέτο» σε κάβα και, συγκεκριμένα στην CAVA PANAS στα Άνω Πατήσια Αττικής.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του NEWS 247, το κατάστημα δεν είχε κόψει συνολικά 15 αποδείξεις και η σφράγιση γίνεται για 48 ώρες.
Η συγκεκριμένη κάβα φέρεται να είχε μπει στο στόχαστρο μετά από παρατήρηση των οικονομικών της μεγεθών. Σύμφωνα με πληροφορίες, παρουσίαζε επταψήφιο τίτλο εργασιών ενώ τα κέρδη της ήταν μόνο μερικές χιλιάδες. Από διασταύρωση που έγινε σε τραπεζικούς λογαριασμούς των ιδιοκτητών προέκυπτε από τους στόχους ότι η επιχείρηση θα έπρεπε να είχε πολύ μεγαλύτερα κέρδη.
Η επιχείρηση θα ελέγχεται από περιπολικό για να μην παραβιαστεί ο χώρος από την ιδιοκτησία γιατί αν συμβεί κάτι τέτοιο προβλέπεται αυτόφωρο.


Αντίστοιχες ενέργειες έγιναν και στη Θεσσαλονίκη, στην ψαροταβέρνα «ο Βασίλης» στην Περαία, για 30 συνολικά αποδείξεις που δεν κόπηκαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου