5.8.16

Δύο τρόποι για να βγείτε φέτος πιο αδύνατη στην παραλία

Καλοκαίρι με το σώμα που ονειρεύεστε



Κάθε χρόνο, τέτοια εποχή, το ζητούμενο για εκατομμύρια γυναίκες, παγκοσμίως, είναι πως θα επιτύχουν μια ωραία εμφάνιση στην παραλία. Μια αδύνατη σιλουέτα δίνει ψυχολογικό πλεονέκτημα στην γυναίκα, να απολαύσει τη θάλασσα και τον ήλιο. Η επιστήμη της Διατροφής και της Αισθητικής Ιατρικής προσφέρουν δύο ασφαλείς και αποτελεσματικές επιλογές για να χάσετε τα περιττά κιλά και να απολαύσετε το φετινό καλοκαίρι με το σώμα που εσείς ονειρεύεστε. 
Πρωτεϊνική Δίαιτα για άμεση απώλεια βάρους
Η πρωτεϊνική δίαιτα με το συμπλήρωμα διατροφής Diet Tube, απευθύνεται σε όσους  επιθυμούν να χάσουν σημαντικό ποσοστό του σωματικού τους βάρους σε λίπος, μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Πρόκειται για ένα διατροφικό πρωτόκολλο τριών εβδομάδων, κατά τη διάρκεια των οποίων ο ενδιαφερόμενος προσλαμβάνει από το στόμα το πρωτεϊνικό συμπλήρωμα Diet Tube στα πλαίσια ενός εξατομικευμένου προγράμματος διατροφής απώλειας βάρους.
Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια των δύο πρώτων εβδομάδων δίνεται έμφαση στην υψηλή πρόσληψη πρωτεϊνών, μέσω των συμπληρωμάτων και της διατροφής, ενώ κατά την τρίτη γίνεται σταδιακά η επανένταξη των υδατανθράκων στη δίαιτα.
Η σύσταση του προγράμματος διατροφής είναι εξατομικευμένη και στηρίζεται σε λεπτομερείς κλινικές σωματομετρήσεις.
Το συγκεκριμένο πρωτόκολλο υπόσχεται την απώλεια περίπου 6 - 8% του σωματικού βάρους σε λίπος, μέσα σε λίγες μέρες, χωρίς να χαθεί μυϊκή μάζα. Αυτό επιτυγχάνεται, κυρίως, μέσω της κέτωσης, μίας διαδικασίας κατά την οποία ο οργανισμός χρησιμοποιεί τις αποθήκες λίπους για την παραγωγή της ενέργειας που χρειάζεται για όλες τις φυσιολογικές σωματικές και διανοητικές λειτουργίες σε καθημερινή βάση.
Έτσι, το βάρος που χάνεται συνίσταται σε περιττό λίπος, χωρίς καμία επίπτωση στη μυϊκή μάζα.
Η λήψη της υψηλής ποιότητας εκλεπτυσμένων πρωτεϊνών από τα συμπληρώματα, σε συνδυασμό με το προσεκτικά σχεδιασμένο πρόγραμμα διατροφής υπόσχονται την ολική, μη χειρουργική αναδιαμόρφωση του σώματος.
Δεν ενδείκνυται για όσους πάσχουν από νεφρικές, καρδιολογικές, μεταβολικές ή άλλες παθήσεις.
Το διατροφικό πρωτόκολλο των τριών εβδομάδων μπορεί να επαναληφθεί όσες φορές χρειάζεται, έπειτα από τη συμβουλή του γιατρού, προκειμένου να επιτευχθούν οι εκάστοτε προσωπικοί στόχοι.
Κρυολιπόλυση: Το νέο -μη επεμβατικό- όπλο για απώλεια τοπικού λίπους
Η μέθοδος της Κρυολιπόλυσης (με το σύστημα Cool Sculpting by Zeltiq USA) είναι η μοναδική, μη επεμβατική διαδικασία που χρησιμοποιεί προηγμένη τεχνολογία ψύξης για μόνιμα αποτελέσματα στην εξάλειψη του τοπικού λίπους, σε συγκεκριμένες περιοχές του σώματος, μέσω μιας μοναδικής τεχνολογίας που ονομάζεται Cryolipolysis.
Η εφαρμογή του δεν περιλαμβάνει τομές, δεν χρειάζεται αναισθησία, δεν απαιτεί νοσηλεία, ενώ μειώνει το στρώμα του λίπους, χωρίς να βλάπτει το δέρμα ή άλλους ιστούς.
Είναι σημαντικό να αναφέρουμε πως δεν είναι όλες οι συσκευές Κρυολιπόλυσης ίδιες. Η αποτελεσματικότητα καθώς και η ασφάλεια της εφαρμογής εξαρτάται και από τον τύπο του μηχανήματος.
Μόνο το Coolsculpting προσφέρει την κατοχυρωμένη τεχνολογία Freeze Detect που εξασφαλίζει τα πιο ασφαλή και θεαματικά αποτελέσματα σε μία μόνο συνεδρία. Με σήμανση CE για ιατρικά μηχανήματα τύπου lla και εγκεκριμένο από τον FDA (Αμερικανικό Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων). Η διαδικασία πραγματοποιείται υπό ιατρική παρακολούθηση.
Χάρη στη χρήση του ψύχους -σε ελεγχόμενη διαδικασία- (Freeze Detect) αναγκάζει τα λιποκύτταρα να μπουν σε απόπτωση, δηλαδή να καταστραφούν και στη συνέχεια ν’ αποβληθούν από τον οργανισμό, «φαγοκυττάρωση», με φυσιολογικά βιολογικό τρόπο. 
Αποτελεί ιδανική μέθοδο για όσους εμφανίζουν τοπικό πάχος που αντιστέκεται στη δίαιτα και την άσκηση. Εφαρμόζεται με επιτυχία στους γλουτούς (ψωμάκια), την κοιλιά, το πλάι της μέσης, το εσωτερικό των μηρών, γενικά στις περιοχές που υπάρχει συσσωρευμένο λίπος, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.
Η θεραπεία της Κρυολιπόλυσης χρειάζεται συνήθως μία συνεδρία. Ανάλογα με το μέγεθος της περιοχής θεραπείας, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 45 λεπτά  έως και 2 ώρες περίπου. Από την ανταπόκριση που έχει κάθε επιδερμίδα θα κριθεί αν θα χρειαστεί επαναληπτική συνεδρία. Το τελικό αποτέλεσμα γίνεται ορατό 2-3 μήνες μετά την εφαρμογή.


in.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου