21.8.18

ΦΟΙΝΙΚΟΥΝΤΑ - Στα γυρίσματα της νέας σειράς "Πέτα τη φριτέζα", με Πλάκα, Μουρατίδη, Μπέζο

Στη νέα ρομαντική κομεντί του ΑΝΤ1 «Πέτα τη φριτέζα», που θα κάνει πρεμιέρα στο τέλος του επόμενου μήνα, θα δούμε πιο όμορφη από ποτέ και σε ρόλο φιλόδοξης μαγείρισσας την Πηνελόπη Πλάκα.

Η «Espresso» εξασφάλισε αποκλειστικές φωτογραφίες από τα πρώτα γυρίσματα της ηθοποιού με το πρωταγωνιστικό δίδυμο του σίριαλ Γιάννη Μπέζο και Φάνη Μουρατίδη, που γίνονται στη Φοινικούντα της Μεσσηνίας.

Τη φετινή σεζόν η Πηνελόπη φοράει τη ροζ ποδιά της και «ντύνεται» τον χαρακτήρα της μαγείρισσας Φωτεινής, η οποία θέλει να αποδείξει ότι διαθέτει τα εφόδια που χρειάζονται για να γίνει σεφ και να εργαστεί στη «νέα εποχή» του εστιατορίου Λαγουδέρα υπό τις οδηγίες του κορυφαίου σεφ Κίμωνα Ορλώφ (Φάνης Μουρατίδης).

Σε αυτό δεν φαίνεται να έχει καμία αντίρρηση ο καλόψυχος και πολύ εργατικός

Μόνο που η άφιξη του Κίμωνα στο Φτασμένο και η πρόταση στον ιδιοκτήτη της Λαγουδέρας κρύβουν ένα μεγάλο μυστικό: Ο Ανδρέας είναι στην πραγματικότητα ο βιολογικός πατέρας του και επιθυμεί τόσο να τον γνωρίσει όσο και να τον βοηθήσει να μη χρεοκοπήσει!

Φτάνοντας στο χωριό, ο Κίμωνας θα γνωρίσει τη Μαριέττα (Νικολέτα Κοτσαηλίδου), η οποία τρελαίνει τους πάντες με τα γλυκά της και την ομορφιά της. Η ίδια, ωστόσο, είναι αφοσιωμένη μόνο στο παιδί της, καθώς έχει πάρει διαζύγιο και δεν θέλει να δίνει λαβές
Η γυναίκα του Αλέκου, η Ζαμπέλα (Ελένη Ουζουνίδου), είναι κι αυτή παμπόνηρη 
Η κωμωδία «Πέτα τη φριτέζα» είναι βασισμένη στο ισπανικό σίριαλ «El Chiringuito de Pepe» που έκανε θραύση. Το σενάριο υπογράφουν οι Γιώργος Κρητικός και Μάκης Πιτταράς και τη σκηνοθεσία ο Ανδρέας Μορφονιός. Η πρώτη κλακέτα ακούστηκε τη Δευτέρα 23 Ιουλίου. Εκτοτε τα γυρίσματα συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.
για σχόλια. Ενας από τους ανθρώπους που θα δυσκολέψουν την αποστολή του Κίμωνα είναι ο Αλέκος (Γεράσιμος Σκιαδαρέσης), ο οποίος ασκεί εξουσία στην περιοχή και έχει δανείσει αρκετά χρήματα στον Ανδρέα με απώτερο σκοπό να του «κλέψει» την ταβέρνα.
τον σύζυγό της και καχύποπτη. Η ίδια δραστηριοποιείται επαγγελματικά στο τοπικό κανάλι του Φτασμένου, παρουσιάζοντας πολύωρες εκπομπές τηλεπωλήσεων. Από τις πιο εκρηκτικές παρουσίες του χωριού είναι η Γαρυφαλλιά (Τζένη Μπότση), η οποία διατηρεί ιχθυοπωλείο και δικό της καΐκι. Φωνακλού, ντόμπρα, ερωτική, έχει τη φήμη της γυναίκας που πάει με πολλούς άνδρες. Στην πραγματικότητα, η καρδιά της είναι δοσμένη σε έναν, ο οποίος δεν ανταποκρίνεται, δυστυχώς.
ιδιοκτήτης της επιχείρησης Ανδρέας Μπασκιάς (Γιάννης Μπέζος). Σε αυτόν εστιάζει και το κεντρικό στόρι της σειράς. Η παρηκμασμένη ψαροταβέρνα που διατηρεί στο ειδυλλιακό παραθαλάσσιο χωριό ονόματι Φτασμένο κινδυνεύει με λουκέτο όταν ο Ανδρέας δέχεται την πρόταση συνεργασίας του Κίμωνα, διάσημου σεφ της υψηλής γαστρονομίας με πολλά αστέρια Μισελέν στο ενεργητικό του, προκειμένου να σωθεί η επιχείρησή του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου