6.8.16

Σφοδρή επίθεση του STAR σε Καλογρίτσα


kalogritsas kanali

Επίθεση του τηλεοπτικού σταθμού STAR στον επιχειρηματία Καλογρίτσα ο οποίος διεκδικεί μία από τις 4 τηλεοπτικές άδειες με αναφορές σε έργο ύψους 38 εκατ. που έχει αναλάβει στη Λέσβο επισημαίνοντας ότι πήρε συμπληρωματική εργολαβία για το οδικό έργο Καλλονή – Σίγρι ύψους 12,8 εκατομμυρίων ευρώ άνευ διαγωνισμού διαδικασία που είναι παράνομη σύμφωνα με όσα μετέδωσε το STAR.
Η σφοδρή επίθεση του STAR εναντίον του κ. Καλογρίτσα παίρνει διαστάσεις αφού το ρεπορτάζ του σταθμού κάνει λόγο για σωρεία ανάληψης έργων από την κυβέρνηση Τσίπρα.
Σύμφωνα πάντα με τον τηλεοπτικό σταθμό και δημοσιογραφικές πληροφορίες που δημοσιεύονται στο διαδίκτυο από αυτά τα χρήματα ο γιος Καλογρίτσα σκοπεύει να χρηματοδοτήσει την τηλεοπτική άδεια που διεκδικεί.
Παράλληλα πυκνώνουν οι πληροφορίες ότι ο επιχειρηματίας έχει φορολογικές εκκρεμότητες πολλών εκατ. ευρώ. Η επίθεση από τον τηλεοπτικό σταθμό STAR που ανήκει στην όμιλο Βαρδινογιάννη δεν είναι άσχετη με το γεγονός ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δίνει εκατ. ευρώ στον επιχειρηματία.
Δεν αποκλείεται μετά από αυτές τις αποκαλύψεις η υπόθεση Καλογρίτσα και η σχέση του με τη σημερινλη Κυβέρνηση να λάβει μεγάλες διαστάσεις.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποκαλυφθούν πολλά για τις σχέσεις του κ. Καλογρίτσα τα προηγούμενα χρόνια με το ΚΚΕ και σήμερα με την κυβέρνηση Τσίπρα.
Μέσα σε όλα αυτά δεν είναι τυχαία και η επίθεση που εξαπέλυσε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος κατά του κ. Καλογρίτσα λέγοντας ότι «δεν πρέπει να γίνει καναλάρχης». Αναφορές που εκτιμάται ότι ήταν εν γνώσει του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου