7.9.16

ΚΑΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΕΞΩ! Ο Παππάς ζητάει δεκάδες δικαιολογητικά μέσα σε 24 ώρες από τους νέους καναλάρχες

Ειδικού Συνεργάτη
Απίστευτες καταστάσεις συνεχίζουν να διαδραματίζονται, με αφορμή τον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Μετά την διαδικασία-παρωδία για την δημοπράτηση των αδειών, η υπό τους κ.κ. Παππά και Κρέτσο επιτροπή, συνεχίζει τις παράδοξες μεθόδους της, ζητώντας από τους νικητές να καταθέσουν εντός 24 ωρών δεκάδες δικαιολογητικά  από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, προκειμένου να δικαιολογήσουν το πόθεν έσχες τους.
Είναι προφανές ότι κανείς από τους τέσσερις επιχειρηματίες δεν είναι δυνατόν να συγκεντρώσει όλα αυτά τα  δικαιολογητικά από δεκάδες τράπεζες, δημόσιες υπηρεσίες και συμβολαιογραφικά γραφεία στην Ελλάδα και το εξωτερικό, που αφορούν πράξεις σε βάθος δεκάδων ετών. Ειδικά μάλιστα, όταν βασική δραστηριότητα των τριών επιχειρηματιών (πλην Καλογρίτσα) λαμβάνει χώρα στο εξωτερικό.
Ήδη οι πιο μυημένοι αρχίζουν να υποπτεύονται ότι η κυβέρνηση, με αυτόν τον τρόπο, επιχειρεί να εκθέσει κάποιον (ή κάποιους) από τους συμμετέχοντες, προκειμένου να τους αποκλείσει από την διαδικασία και να παραχωρήσει την άδειά τους σε επιλαχόντες, απορροφώντας έτσι μέρος των κραδασμών.

Κάποιοι άλλοι συνεχίζουν να πιστεύουν ότι οι πρωτοφανείς αυτές μέθοδοι θα εκπέσουν στα Δικαστήρια, όταν (επιτέλους) έρθει η ώρα να κριθούν.

Η αλήθεια είναι ότι η χώρα μας, σε μια περίοδο όπου αναζητά επενδυτές και υγιείς επενδύσεις, εντός ασφαλούς ευρωπαϊκού περιβάλλοντος, συνεχίζει να εκτίθεται με μεθοδεύσεις και διαγωνιστικές διαδικασίες που παραπέμπουν σε χώρες τύπου Κολομβίας.

Πουθενά στον κόσμο, σε καμία πολιτισμένη (ή τριτοκοσμική) χώρα δεν απαιτούνται δικαιολογητικά που θα πρέπει να αναζητηθούν εντός 24 ωρών,  χωρίς μάλιστα να υπολογίζεται και η διαφορά της ώρας με χώρες του εξωτερικού.

Πουθενά και κανένα σοβαρό ίδρυμα στον κόσμο  δεν δύναται να χορηγεί δικαιολογητικά σε βάθος δεκαετίας από τραπεζικούς λογαριασμούς, χρηματιστηριακές κινήσεις, επενδυτικά κεφάλαια, δωρεές, αγοροπωλησίες, αποδόσεις επενδύσεων, τίτλους ακινήτων κλπ.)  εντός λίγων ωρών.

Μόνον εδώ! Και για ευνόητους λόγους.

Το ενδιαφέρον πλέον εστιάζεται στο ποιος από τους νικητές θα παρουσιαστεί αύριο στις 17:00 προετοιμασμένος και εφοδιασμένος με το σύνολο των δικαιολογητικών. Αυτός προφανώς θα πιστοποιήσει είτε τις μαντικές του ικανότητες, είτε κάποιου είδους εσωτερική ενημέρωση που πιθανόν να είχε από την περίφημη επιτροπή αδειοδότησης.

Εκτός και αν το «πρωτόκολλο» της Γενικής Γραμματείας του κ. Παππά, συνεχίσει (έστω άτυπα) την εργασία του πέραν της 5ης απογευματινής ή πέραν της 7ης Σεπτεμβρίου, όπως άλλωστε έκανε σε άλλη περίπτωση με έναν εκ των νικητών του διαγωνισμού...


πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου