9.9.16

ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΘΕΤΑΙ ΝΑ ....ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ !!! ΒΟΜΒΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ: «Να μην πάρει άδεια ο Καλογρίτσας» – Εμμένει στη θέση του!


kalogritsas_Kammenos

Η κόντρα ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και τον κουμπάρο του Χρήστο Καλογρίτσα καλά κρατεί.
Σύμφωνα με ρεπορτάζ της τηλεόρασης του ΣΚΑΪ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επανέλαβε τη θέση του οτι η ιδιότητα του εργολάβου δημοσίων έργων είναι ασύμβατη με αυτή του ιδιοκτήτη τηλεοπτικού σταθμού, καλώντας τον επιχειρηματία να εγκαταλείψει μία από τις δύο ιδιότητές του.
Μιλώντας με Έλληνες ανταποκριτές στο Λονδίνο, ο κ. Καμμένος επισήμανε ότι όρος του διαγωνισμού είναι οι συμμετέχοντες να μην έχουν άλλη δραστηριότητα, ενώ ο νέος καναλάρχης λαμβάνει έργα από το Δημόσιο.
“Ο κ. Καλογρίτσας μέχρι προχθές ήταν εργολάβος και επομένως αντιλαμβάνομαι ότι δε θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει στη διαδικασία απόκτησης άδειας», σημείωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. «Αν αποδείξει ότι έπαψε να είναι εργολάβος ή ότι έχει σταματήσει το σπορ ή αν περάσει τον έλεγχο πόθεν έσχες τότε καλώς να πάρει την άδεια», συμπλήρωσε.  Εξέφρασε δε αμφιβολίες για το κατά πόσο θα κατορθώσει ο επιχειρηματίας να «περάσει» από τον έλεγχο του πόθεν έσχες αν και όπως είπε, διαθέτει την οικονομική ευχέρεια για να αποκτήσει την άδεια. Έτσι άφησε και πάλι αιχμές για «μαύρο χρήμα» όπως είχε γράψει και στο προσωπικό του λογαριασμό στο twittter.
Όταν ρωτήθηκε αν προτίθεται να παραιτηθεί από την κυβέρνηση σε περίπτωση χορήγησης τηλεοπτικής άδεια στον κ. Καλογρίτσα, ο υπουργός απάντησε αρνητικά λέγοντας ότι ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο ζήτημα.
Όπως είπε, επίσης, δεν έχει «κάτι προσωπικό με τον κ. Καλογρίτσα» για να συμπληρώσει: «Το γεγονός ότι είμαστε κουμπάροι μου δίνει ακόμη ένα επιχείρημα να μην μείνω αμίλητος».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου