«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

18.10.16

ΒΙΝΤΕΟ : Σάλος με τηλεπαρουσιαστή που φίλησε με το ζόρι νεαρή ηθοποιό στο στήθος


Βίντεο: Σάλος με τηλεπαρουσιαστή που φίλησε με το ζόρι νεαρή ηθοποιό στο στήθος
Η νεαρή γυναίκα ήταν ντυμένη προκλητικά επειδή υποδυόταν την Κιμ Καρντάσιαν σε ένα σκετσάκι


Ο σεξισμός φαίνεται πως δεν είναι προνόμιο μόνο των ισχυρών ανδρών της Αμερικής, όπως ο Ντόναλντ Τραμπ, αφού εξοργιστικές συμπεριφορές όπως αυτή που επεδείκνυε όλα αυτά τα χρόνια ο Ρεπουμπλικανός πολιτικός δεν λείπουν φυσικά ούτε από την Ευρώπη.
Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα είναι ένα εξοργιστικό περιστατικό που έλαβε χώρα σε live τηλεοπτική εκπομπή της Γαλλίας, όπου ο παρουσιαστής, αγνοώντας επιδεικτικά τις διαμαρτυρίες μιας νεαρής ηθοποιού από την οποία ζητούσε επανειλημμένα να τη φιλήσει, έσκυψε μπροστά σε εκατομμύρια τηλεθεατές και την φίλησε στο στήθος, αφήνοντάς την κυριολεκτικά άφωνη.
Το περιστατικό έλαβε χώρα την περασμένη Παρασκευή στην δημοφιλή γαλλική εκπομπή TPMP, έπειτα από ένα σκετσάκι, στο οποίο η 21χρονη ηθοποιός υποδυόταν την Κιμ Καρντάσιαν και ένας από τους παρουσιαστές της εκπομπής έπαιζε τον ληστή.
Μετά την «απελευθέρωσή» της, ο Μισέλ Μερ είπε στην «Κιμ» ότι έπρεπε να τον φιλήσει για να του δείξει την ευγνωμοσύνη της.
Αμήχανη, η κοπέλα αρνήθηκε να τον φιλήσει. Η ξεκάθαρη άρνησή της ωστόσο δεν αποθάρρυνε τον Μερ και τους άλλους παρουσιαστές από το να συνεχίσουν να την παρενοχλούν, πιέζοντάς την να τους δώσει ένα φιλί και ρωτώντας την γιατί «δεν τους έκανε τη χάρη».

Παρά τις συνεχείς της αρνήσεις, ο Μερ αποφάσισε τελικά να αγνοήσει τις διαμαρτυρίες της και να τη φιλήσει με το ζόρι στο μάγουλο. Ωστόσο, όταν η κοπέλα έστρεψε το πρόσωπό της στην άλλη πλευρά για να αποφύγει το φιλί του, ο ανεκδιήγητος παρουσιαστής έσκυψε και φίλησε το στήθος, αφήνοντάς την αποσβολωμένη με το θράσος του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου