«Αφού το έγραψε το NEWSMESSINIA ... έτσι είναι»!

17.10.16

Νεκρός γνωστός ερευνητής UFO, αφού έφτυσε μαύρο υγρό

Νεκρός γνωστός ερευνητής UFO, αφού έφτυσε μαύρο υγρόΛίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του, ο 39χρονος Max Spiers είχε στείλει προειδοποιητικό μήνυμα στη μητέρα του

Ο Max Spiers ήταν γνωστός ερευνητής UFO, στους κύκλους των συνομωσιολόγων, με το ψευδώνυμο «supersoldier».
Την προηγούμενο Ιούλιο, o 39χρονος από την Βρετανία και πατέρας 2 παιδιών (και πρώην συμμαθητής του Ορλάντο Μπλουμ) ταξίδεψε στην Πολωνία για να δώσει μία διάλεξη για τις θεωρίες συνωμοσίας και τα UFO.
Σύμφωνα με τη Daily Mail, ο Spiers τηλεφώνησε από κει στη μητέρα του και της είπε ότι έχει μπλεξίματα και αν του συμβεί κάτι, να το ερευνήσει.
Λίγες μέρες αργότερα, ο 39χρονος βρέθηκε νεκρός στον καναπέ του διαμερίσματος όπου έμενε με μια φίλη του, στη Βαρσοβία. Η ίδια πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του και της το ανακοίνωσε, δηλώνοντας πως λίγο πριν πεθάνει, έκανε εμετό ένα μαύρο υγρό.
Αν και ο Spiers ήταν υγιέστατος, ο θάνατός του αποδόθηκε σε φυσικά αίτια ενώ δεν έγινε νεκροτομή-νεκροψία.
Η μητέρα του ζητά να ανοίξει ξανά η υπόθεση του γιου της, καθώς υποστηρίζει ότι  κάποιοι να τον ήθελαν νεκρό λόγω των ερευνών του για UFO και επειδή "ξεσκέπαζε" τους επικίνδυνους για την ανθρωπότητα, τόσο από την παγκόσμια πολιτική σκηνή, όσο και από τον κόσμο του θεάματος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου