9.11.16

ΕΠΕΣΑΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ-ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ…ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗ ΣΤΗΝ ΣΟΥΠΕΡ-ΛΙΓΚΑ

Του: ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ

Επέστρεψε μετά βαΐων και κλάδων ο Βασίλης Γκαγκάτσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση του Γενικού διευθυντή στην Σούπερ-λίγκα!!!
Γελάνε κατ αρχήν και τα …Τσιμέντα!!!
Και κατά δεύτερον έπεσαν οι μάσκες της δήθεν εξυγίανσης.
Υπέρ της επιλογής Γκαγκάτση ψήφησαν και οι 4 μεγάλες ομάδες!!!Εστί ο Γκαγκάτσης εξαγνίστηκε ,πήρε σφουγγάρι και διέγραψε  όλες τις πατημασιές του παρελθόντος με την υποστήριξη των αφεντικών του ελληνικού ποδοσφαίρου που ευαγγελίζονται επικοινωνιακά μια δήθεν εξυγίανση που τους διαψεύδει εξ αρχής η θλιβερή καθημερινότητα .Ακόμη ακούγονται οι αποδοκιμασίες του κόσμου από το κατάμεστο Παναθηναϊκό στάδιο κατά την άφιξη της εθνικής ομάδας που κατέκτησε το ΕΥRΟ 2004!!!
Και εσείς επιλέξατε τον Γκαγκάτση για να διοικήσει το ελληνικό ποδόσφαιρο!!!Και πιστεύεται μετά ότι θα υπάρξει κόσμος να πιστέψει έστω στην διάθεση για …εξυγίανση;

Εξαγνίστηκε ο Γκαγκάτσης αλλάζοντας στρατόπεδο και όπως έγινε σήμερα τον ψήφησαν  και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός!!! Πέραν από τον ΠΑΟΚ του Ιβάν που έχει αντιπρόεδρο του τον γιό του Γκαγκάτση!!!
Όσο για την πρόταση του Πανόπουλου να γίνει ο Γκαγκάτσης εξυγιαντής του ποδοσφαίρου;


 Βγάζει την υποχρέωση από την εποχή Λιάνη  και ο νοών νοε ίτω.
Και θα γίνει εξυγίανση με τον Γκαγκάτση στο ελληνικό ποδόσφαιρο!!!Τον δις υπόδικο πρώην πρόεδρο και για την κάρτα Υγείας (Λόγο που απομακρύνθηκαν προσφάτως άλλοι παράγοντες του ποδοσφαίρου) και για τις πλαστές ενημερότητες!!! Προσπερνώ τα λεφτά στα σωματεία της Φλώρινας ,το Σκάνδαλο με τα γήπεδα και τόσα άλλα.
Ξανά γελάνε και τα τσιμέντα. 


ΥΓ: Γιατί βάλατε  στη διαδικασία κόσμο να καταθέσει βιογραφικά σε μια προαποφασισμένη φαρσοκωμωδία κατά τα αλλά αγαπητέ  πρόεδρε κ. Στράτο;
Σημειωτέον ότι μεταξύ των υποψηφίων υπάρχουν μάστερ και πτυχία με Νομική γνώση και οικονομικά αλλά και εμπειρία στην διοίκηση και διαχείριση αθλητικών γεγονότων.
Προφανώς ο δικηγόρος Γκαγκάτσης έχει πολύτιμη εμπειρία που απέκτησε ως παράγοντας που αποτελεί και εγγύηση για την αναβάθμιση του ελληνικού ποδοσφαίρου και την εξυγίανση του !!!
Βγάλτε τα βιογραφικά στη δημοσιότητα να δείτε γέλια που θα κάνουν τα… τσιμέντα!!!
Επισήμανση: Μετά τις απειλές στην οικεία Τσαχειλίδη ,κάηκε ολοσχερώς και το εξοχικό του Επιδιαιτητή Μπίκα στην Χαλκιδική.
Και έτσι μετά την …εξυγίανση που θα φέρει στο ποδόσφαιρο ο …Γκαγκάτσης ,θα έρθει και ο …έρωτας.
Ο  λαλίστατος Υπουργός Δικαιοσύνης αλήθεια Σταυρός Κοντονής  που επί 20 μήνες καθάρισε τις μπουγάδες του αθλητισμού και δη του ποδοσφαίρου όπως πιστεύει ,δεν θα σχολιάσει τίποτα για την επιλογή Γκαγκάτση;
Ούτε ο διάδοχος του Βασιλειάδης που όπως είπε θα ακολουθήσει το ίδιο… μοτίβο; Έχασαν την μιλιά τους τα παλληκάρια της αριστεράς και της εξυγίανσης;
Κύριοι αν μη τι άλλο είναι ντροπή να υποτιμάται κατ αυτό τον τρόπο την νοημοσύνη και των τελευταίων που ακόμη πηγαίνουν στα ελληνικά γήπεδα. Έλεος!!!
ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου